Noblesse Group semnează amenajarea interioară și staging-ul pentru apartamentele de prezentare din H Victoriei 139

Publicat pe 11 Martie 2021
Noblesse Group semnează un nou parteneriat de referinţă pentru piaţa rezidenţială de lux din Bucureşti.

Alături de Hagag Development Europe, unul dintre cei mai proeminenți dezvoltatori din capitală, Noblesse își propune să ofere clienţilor interesați de achiziția unui apartament în clădirea rezidențială H Victoriei 139 o experienţă de lifestyle completă, în ton cu un stil de viață modern.

Ambele proiecte de design interior au fost concepute pentru a evidenția propria personalitate a spațiilor interioare și aduc în prim plan un stil de viaţă modern, elegant sau depotrivă boem, chiar în inima Bucureştiului, într-o clădire cu arhitectură Art Deco, încărcată de istorie. Prin intermediul echipelor proprii de arhitecţi si designeri, cele două companii vin în întâmpinarea potenţialilor cumpărători prin prezentarea a două concepte de design distincte, disponibile în cadrul apartamentelor de prezentare din H Victoriei 139. Staging-ul este realizat exclusiv cu produse din portofoliul Noblesse Group și include piese de mobilier, decoraţiuni, finisaje şi corpuri de iluminat, iar operele de artă folosite pentru decor sunt semnate de artişti români. Noblesse Group susţine arta autohtonă prin agenţia proprie, Fusion Arts.

Colaborarea completează un portofoliu vast ce atestă poziția de leader în Romania pentru segmentul premium și luxury în design interior de catre Noblesse Group.

Mai mult, pentru clienții H Victoriei 139, Noblesse Group oferă un pachet diversificat de beneficii, care include discount-uri suplimentare atât la achiziția de produse din portofoliul propriu, cât și la serviciile de top oferite de o echipă profesionistă de arhitecți și designeri.

Hagag Development Europe este dezvoltator imobiliar cu renume international, implicat în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și managementul unora dintre cele mai exclusiviste proiecte de pe piața imobiliară din București. Portofoliul local al companiei are o valoare de piață consolidată estimată la peste 200 de milioane de euro și include proiecte cu funcțiuni rezidențiale (H Victoriei 139, H Eliade 9 Residence, H Pipera Lake), comerciale și de birouri (H Victoriei 109, H Tudor Arghezi 21, H Știrbei Palace).

H Victoriei 139 este localizat în inima Bucureștiului, chiar lângă Muzeul Național „George Enescu” și dispune de 33 de apartamente unice, proiectate și construite cu o atenție deosebită la detalii și materiale atent selecționate de cei mai talentați arhitecți. Detaliile arhitectonice în stil Art Deco, holurile elegante și impunătoare, împreună cu finisajele luxuriante și încărcătura istorică a locației reflectă viziunea Hagag și pasiunea pentru proiecte imobiliare cu personalitate proprie. Îmbinând serviciile de concierge dedicat 24/7 cu eleganța și rafinamentul edificiului, H Victoriei 139 conturează o atmosferă nobilă și primitoare în același timp, prin cele mai mici detalii.

Despre Noblesse Group

Din 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare în viața clienților, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecți si designeri oferă servicii la cele mai înalte standarde, recunoscute atât pe piața autohtonă, cât și pe cea internațională.

Un concept unic in lumea designului de interior, Noblesse Group reprezintă pe piața din Romania peste 300 de branduri atent selecționate, oferind o gamă completă de produse, de la mobilier, iluminat, finisaje, decorațiuni pentru implementarea proiectelor la cheie.

Membru al Asociației Internationale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experiența vastă și un portofoliu generos cu proiecte diverse, în care se regăsesc restaurări ale clădirilor de patrimoniu, amenajări interioare de hoteluri, restaurante, spații publice, apartamante, vile, sedii de companie si office-uri.

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, cladirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de design si artă, evenimente și cultură din Europa.

Proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii. Cele mai recente premii sunt: “The Best Luxury Interior Design Studio in Romania”, acordat de către Luxury Lifestyle Awards, New York la început lunii ianuarie 2021, dar și “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!