Nordgeofor - Foraje puturi apa Suceava pentru apa potabila de calitate superioara

Publicat pe 4 Aprilie 2018
Apa este vitala supravietuirii, dar la fel este si calitatea acesteia. Nu este suficient sa avem acces la o sursa de apa, daca aceasta nu are si proprietatile necesare, precum: un continut microbiologic superior, un grad inalt de mineralizare, un PH neutru, daca nu este lipsita de efectele poluarii si nu are o duritate optima.

Proprietatile si calitatea apei dulci subterane sunt garantate de Nordgeofor prin foraje puturi apa in Suceva si numeroase alte localitati din Romania.

Reteaua de ape a judetului Suceava are o suprafata de 3092 km, iar densitatea acesteia are o valoarea superioara mediei pe tara. Judetul Suceava este situat in partea nordica a Romaniei, are o suprafata de 8553,5 km patrati si este al doilea judet al tarii din punct de vedere al intinderii.

Solurile sucevene sunt deosebit de complexe si diverse. La altitudini mari, solul cuprinde mult material scheletic si este foarte slab evoluat. In zona muntilor de flis, se intalnesc soluri brune si brun- acide. Pe ariile calcaroase ale masivului Rarau si in zona Obcinei Mestecanisului intalnim redzine bogate in humus.

Principalele rauri care strabat judetul Suceava sunt: raul Siret cu afluentii sai- Suceava, Somuzu Mare, Moldova, Bistrita.

Apele subterane ale judetului se gasesc in depozite in structuri mezozoice de flis, in depozite apartinand miocenului si in formatiuni aluvionare din cuaternar.

Principalul avantaj garantat de foraje este accesul locuitorilor la o sursa de apa superioara la costuri reduse

Apele subterane sunt esentiale alimentarii cetatenilor cu apa potabila. Pentru a putea fi consumata, aceasta bogatie naturala nu are nevoie sa fie supusa unor tratamente speciale iar exploatarea ei a cunoscut tot mai multa popularitate in ultimii ani. Aceasta exploatare a apelor subterane este realizata prin lucrari de foraje puturi.

Inaintea de executia oricarei lucrari de foraj, este necesara o informare temeinica cu privire la:

Suprafata bazinului de alimentare;

Proprietatile rocii localizate in stratul acvifer;

Gradul de permeabilitate al stratului acviferului;

Directia de curgere;

Debitul si potentialul bazinului de alimentare;

Gradul de influenta al precipitatiilor si apelor de suprafata asupra debitului panzei freatice;

Proprietatile apei subterane.

Dintre beneficiile forajelor puturilor de apa amintim:

Accesul la apa potabila;

Calitatea superioara a apei astfel obtinute;

Lipsa efectelor poluarii apei;

Costuri reduse de intretinere.

Pentru realizarea unor astfel de foraje este recomandat sa apelam la serviciile unei firme specializate

Puturile nu reprezinta simple sapaturi in sol, sunt lucrari complexe, fiind nevoie de o suma mare de date tehnice si de personal specializat.

Fiecare proiect de forare este diferit si depinde de o serie de factori precum:

Caracteristici ale solului in care se efectueaza forarea;

Duritatea straturilor in care se foreaza;

Adancimea si debitul dorite;

Conditiile in care se face accesul utilajelor in zona forarii putului.

Foraje puturi apa Suceava - Garanteaza profesionalismul, calitatea si rapiditatea lucrarilor

Nordgeofor este o companie cu un portofoliu bogat si o experienta de peste trei ani in domeniul forajelor puturilor de mica adancime, de adancime medie si de mare adancime, cuprinse intre 80 metri pana la 300 metri.

Echipamentele si utilajele folosite in executia lucrarilor sunt sunt diverse si beneficiaza de calitate nemteasca, fiind fabricate in Germania. De asemenea, se adapteaza foarte usor naturii lucrarii si nevoilor fiecarui client.

Date de contact

Website : www.nordgeofor.ro

Telefon: 0766 217 2150

Email: office@forajeputuri.net

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →