Noua generatie de cabine de dus

Publicat pe 31 Octombrie 2017
In ultimii ani s-a facut tot mai remarcata tendinta in amenajari interioare de a pune accent pe calitatea si design-ul obiectelor care decoreaza baile noastre. Nimic nu mai este ce-a fost, nici macar banala chiuveta.

La modul ideal, desi simtim ca nu mai avem putere la finalul zilei, o incheiem cu un dus parfumat si relaxant. Cine are timp si energie, se desfata cu o baie fierbinte; insa dusul este musai si cel mai rapid. Noile modele de cabine de dus sunt concepute pentru a oferi o experienta senzoriala care se ne relaxeze si sa ne reaminteasca ca totul este bine la finalul zilei.

Ca sa intelegeti cat de interesanta este noua generatie de cabine de dus, va prezint modelul Aura al producatorului Hüppe. Usile cabinei de dus folosesc tehnologia soft close / soft open care le asigura inchiderea si deschiderea autonoma si foarte usoara cu doar o atingere a manerului; acest sistem unic ii multumeste chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. Echipa care a conceput acest model a gasit un sistem inovator prin care usile aluneca astfel incat sa fie cat mai usor de curatat. Panourile dintr-o singura bucata de 6 mm fac din acest model unul dintre cele mai sigure.

Alta cabina de dus revolutionara este modelul Pur Light S al producatorului SanSwiss. Daca aveti o zi grea care pare ca nu se mai termina, va puteti felicita sub dus ca ati facut o alegere atat de buna cand ati decis ca acest model de cabina de dus sa fie montat in baia dumneavoastra. Sticla este acoperita cu Aquaperle pentru a preveni depunerea calcarului, oferta cuprinde 8 variante de sticla securizata de 6 mm iar inchiderea usii se face cu magnet.

Cei care calatoresc des au observat cu siguranta ca baile hotelurilor si ale locatiilor Airbnb proaspat renovate sunt dotate cu ultimele modele de accesorii. Produsele sunt de calitatea impunsa de normele europene, sunt usor de folosit si de curatat. Igiena si siguranta sunt extrem de importante pentru cei ce calatoresc, de aceea sunt alesi cei mai buni producatori care ofera calitate fara compromis.


SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →