Noua viziune a beneficiilor acordate angajaților

Publicat pe 6 Iunie 2016
Eugen Tîrlea, antreprenorul din spatele brandului, propune pe piața din România o nouă abordare a beneficiilor acordate angajaților, ce au la bază programe de consiliere, dezvoltare personală și profesională a acestora, cât și programe leisure.

Pentru echipa Evolving, un proiect reușit se traduce în întelegerea nevoilor fiecărei companii, a dificultăților cu care se confruntă, a tipologiilor angajaților, astfel încât să se poată realiza pachete de beneficii cu caracter motivator și personalizat. Angajații își pot alege pachetul pe care îl doresc în funcție de hobby-urile lor, de aria pe care vor să se specializeze sau își pot cumula valoarea lunară pentru a fi cheltuită în scopul unei vacanțe. Suma investită în acest business a fost de aproximativ 25.000 de euro, din fondurile europene nerambursabile, cât și din fondurile proprii, această sumă fiind investită în cea mai mare parte în crearea parteneriatelor, cât și în operaționalizarea business-ului.

“Având în vedere creșterea acestui trend de soft skills în ultimii ani, angajatorul trebuie să înteleagă faptul că nevoile angajaților sunt diferite, complexe și se pot schimba în funcție de anumiți factori. Angajații nu mai sunt multumiți doar cu un salariu fix, iar companiile sunt nevoite să vină cu ceva nou în ofertă pentru stimularea acestora. Principalele domenii în care se realizează foarte greu motivarea angajaților sunt serviciile și domeniul tehnic.”, a precizat fondatorul Evolving, Eugen Tîrlea.

Pachetele de beneficii extra-salariale Evolving se împart în două segmente, cel al dezvoltării personale și profesionale ce cuprind diferite training-uri, de la Time Management și Comunicare până la NLP, și cel al teambuilding-urilor, Boot Camp-urilor până la aria turismului.

Domenii: Antreprenoriat

WA Prestige

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!