Noul comparator de prețuri 3CHEAPS

Publicat pe 23 Decembrie 2020
3CHEAPS, aplicația care te ajută să verifici prețul unui produs cu doar 3 atingeri de ecran.

De ce (încă) un comparator de prețuri?

Subiectul anului 2020 este cu siguranță pandemia de Covid-19, iar acest lucru se datorează efectelor pe care le-a avut, vizibile in toate sectoarele de activitate, inclusiv cele legate de hobby-uri, petrecerea timpului liber sau chiar banalele cumpărături.

Astfel, orientarea cumpărătorilor către shopping-ul online, în defavoarea magazinelor fizice a devenit o necesitate. Pe de altă parte, tot mai mulți antreprenori și-au mutat activitatea în mediul online, așadar numărul site-urilor a crescut în  mod spectaculos în ultimele luni.

De la site-uri dedicate modei, electronicelor, echipamentelor din domeniul IT, alimentelor, până la cele pentru cadouri personalizate, și multe altele, oferta pentru potențialii cumpărători este din ce în ce mai extinsă.

Creșterea numărului magazinelor online aduce nu doar o ofertă mai vastă, ci și o adevărată provocare pentru clienții aflați în căutarea produselor dorite. Cum majoritatea acestor produse se găsesc în oferta mai multor site-uri, pentru cumpărător este foarte dificil să găsească site-ul care propune produsul respectiv la cel mai mic preț.

Acesta este motivul pentru care au apărut comparatoarele de prețuri, tocmai pentru a ajuta cumpărătorul să găsească produsele dorite în oferta mai multor site-uri și să finalizeze comanda pe site-ul unde produsul dorit este oferit la cel mai bun pret. Mulți cumpărători apelează deja la aceste comparatoare de prețuri, iar numărul lor pare să crească din ce în ce mai mult.

Funcționalitate unică

Dacă magazinele online se pot diferenția atât prin diversitatea articolelor, cât și prin prețul acestora, comparatoarele de prețuri au nevoie de elemente cu totul unice care să-i convingă pe cumpărători să le aleagă atunci când vor să achiziționeze un articol online și nu au timp să îl caute pe o mulțime de site-uri.

Acest element unic este ceea ce caracterizează noul comparator de prețuri WWW.3CHEAPS.COM. Spre deosebire de celelalte comparatoare,  pe 3CHEAPS prețurile produselor sunt actualizate în timp real, așadar prețul afișat este întotdeauna cel actualizat, oferit de magazinul online din oferta căruia face parte.

Cel mai mare avantaj este faptul că deși prețul unui produs poate fi actualizat în orice moment în oferta site-ului, acesta va fi actualizat în mod automat și pe 3CHEAPS. Această actualizare în timp real elimină potențialele probleme legate de disponibilitatea dar și de prețul produselor, făcând totodată compararea prețurilor mai ușoară dar și mai exactă.

În prezent, comparatorul centralizează ofertele a peste 1500 de magazine online, iar numărul produselor unice listate pe site depășește 3,5 milioane, dovedindu-se un competitor remarcabil în domeniul comparatoarelor de prețuri.

Aplicația de mobil 3CHEAPS

Comparatorul de prețuri este disponibil atât în varianta web, cât și pe mobil, descărcând aplicația cu același nume din Google Play. Aceasta este compatibilă cu telefoanele având sistemul de operare Android, iar în curând va fi disponibilă și pentru iOS. Aplicația nu stochează date sensibile ale utilizatorilor și este foarte ușor de folosit. Cu doar 3 atingeri de ecran utilizatorul poate găsi produsul dorit în oferta mai multor  site-uri, având posibilitatea să-l comande la cel mai mic preț.

Noi funcționalități urmează să fie implementate pentru a veni atât în ajutorul cumpărătorilor, cât și al magazinelor partenere, toate bazându-se pe feedback-ul primit de la utilizatori și urmărind să asigure o experiență ușoară, rapidă și utilă.

Domenii: IT

3CHEAPS SOLUTIONS SRL

Proiectul 3CHEAPS.com a luat naștere din dorința de a crea o unealtă unică de comparare a prețurilor, modernă și care să se ridice la standardele tehnologice și pretențile utilizatorilor din prezent.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!