Noul Radio România Cultural, cu Craft Interactive

Publicat pe 20 Septembrie 2016
Radio România Cultural este singurul post de radio din țară dedicat știrilor culturale, capodoperelor teatrului și muzicii, care oferă informații culturale din 1952 până azi. Începând cu Septembrie 2016 are o nouă imagine online prin care își propune să promoveze cultura în rândul românilor din mediul digital.

Agenția

Craft Interactive a fost aleasă, în regim de externalizare, pentru a reface imaginea online oferind o nouă tehnologie web, ușor de gestionat, scalabilă pe orice tip de dispozitiv. Articolele sunt acum publicate rapid iar fluxul de știri e mai bine organizat, fiind gestionat ușor de către echipa redacției din radio.

Agenția a analizat atent procedurile interne ale radio-ului, identificând nevoia majoră de optimizare a timpului folosit în noua formă de comunicare digitală, cât și aspecte tehnologice specifice Radio Romania Cultural. Strategia online a radio-ului e simplă: conținut de calitate, ușor accesat de oriunde, rapid publicat și răspândit în canalele de social media și în căutarile organice din Google.

Vizitatorii Radio România Cultural

Au la dispoziție: posibilitatea de a urmări transmisiune live din studio, pot vedea programul detaliat sau ce emsiune e în acest moment la radio, pot publica comentarii la știri, accesa articole produse exclusiv de Radio România Cultural, pot urmări toate evenimentele culturale importante din țară sau citi rapoarte europene publicate prima dată aici, sau pot răspandi știrile în paginile proprii ale rețelelor de social media… totul de pe orice tip de dispozitiv web sau mobil.

De ce?

Grija principală introdusă în etapa de dezvoltare a proiectului a fost cât mai multă simplificare, pentru a oferi vizitatorilor ușurința în navigarea pe site, din dorința de a păstra cititorii cât mai mult online, pe noul site.

“Radio România Cultural e un proiect provocator, complex. Am rămas foarte placut impresionat să descopăr în Radio Romania o echipă tânară, dinamică și doritoare de a face lucruri faine, de altfel acesta cred că e ingredientul principal pentru a face proiecte faine cu o instituție de stat. Citind printre rânduri, se poate identifica mândria mea că acum, în portofoliul Craft Interactive, a intrat acest proiect frumos." (Liviu Florescu – Craft Interactive)

“Suntem foarte încântați de colaborarea cu Craft Interactive. Am fost plăcut surprins să descopăr o echipă foarte mică și foarte tânără, dar și extrem de bine pregătită. Acum site-ul RRC are o nouă față, una mai prietenoasă și mai apropiată de publicul tânăr pe care ni-l dorim din ce în ce mai aproape de programele noastre. Sunt încântat de rezultat, sper să fie așa și utilizatorii site-ului.” (Radu Croitoru, manager Radio România Cultural)

Vizitează noul radioromaniacultural.ro


Craft Interactive SRL

Agenție interactivă cu nucleu digital. Construim experiențe digitale conectând brandurile cu oamenii, personalizând mixul ideal de soluții în marketing online, să creștem performanța business-ului...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →