Nu poti scapa de mizeria cauzata de porumbei? Apeleaza la repelenti pasari!

Publicat pe 27 Mai 2019
Mai ales daca locuiesti la bloc si ai terase largi, vei avea de a face cu vizitatorii porumbei, care iti vor invada locuinta. Chiar daca sunt vietuitoare prietenoase, ele pot influenta intr-un mod negativ igiena, motiv pentru care vei fi nevoit sa iei, la un moment dat, masuri. Poti apela la o metoda absolut neinvaziva, care nu va afecta starea pasarilor, ci doar le va tine la distanta.

Cumpara cei mai eficienti repelenti pasari si spray-urile inofensive si ii vei tine departe pe porumbei. In cel mai scurt timp vei avea rezultate excelente.

Iata cum functioneaza aceste spray-uri inofesive pentru mediu

Exista un mit care circula in mediul online: acela ca spray-urile de acest tip au un impact negativ asupra sanatatii pasarilor. Gresit! Acest tip de substante, pur si simplu, creeaza o bariera olfactiva neplacuta pentru porumbei si ii tine la distanta. O alta presupunere este aceea ca spray-ul are un miros greu suportabil pentru oameni. Din nou, este o presupunere eronata, intrucat mirosul perceput de oameni este unul placut.

Spray-urile din aceasta categorie sunt inofensive si actioneaza doar prin simplu miros greu de suportat de catre pasari. Nu este periculos pentru mediul inconjurator, daca este aplicat corect.

Repelentul pentru porumbei este o solutie mult mai simpla si mai safe decat alternativele

Exista, intr-adevar, si alte metode prin care poti sa scapi de vizitatorii nedoriti. Lupta impotriva pasarilor care iti invadeaza terasa se poate face si cu ajutorul repelentilor chimici, apeland la tepii pe suport de plastic sau de inox, dar si prin tunuri pocnitoare. Nu recomandam astfel de metode si nicio alta solutie care poate afecta sanatatea acestor vietuitoare.

Poti sa tii la distanta zburatoarele printr-un spray inofensiv pentru acestea, care le creeaza disconfort doar prin mirosul neplacut, ce nu este toxic. In plus, si pentru tine este usor de aplicat, iar costurile nu sunt deloc mari. In scurt timp vei avea super rezultate.

De unde cumperi repelenti pasari care actioneaza in mod eficient, la un pret bun?

Ce-ai spune daca ai afla ca poti comanda online un asemenea produs? E foarte simplu: accesezi magazinul Pesticide-az.ro si cauti repelenti pasari. Vei avea garantia celui mai bun produs care exista pe piata. Asta se intampla pentru ca magazinul despre care iti spuneam mai sus tine pasul cu toate tendintele si ajuta oamenii sa gaseasca solutii simple si eficiente impotriva daunatorilor de orice fel. Poti consulta recomandarile altor cumparatori, review-uri care noua ne-au atras atentia asupra acestui mediu de achizitie. Pesticide-az.ro are peste 12 ani de experienta pe piata si propune intotdeauna solutii inovatoare.

Din categoria repelenti pentru pasari, vei gasi spray-ul Kalif care se aplica extrem de usor si garanteaza foarte bune rezultate. Pur si simplu trebuie sa il agiti inainte de a-l utiliza si sa pulverizezi pe acele suprafete pe care doresti sa le protejezi de musafirii nepofiti. Un super avantaj este acela ca nu pateaza suprafetele, nefiind deloc unsuros, iar ambalajul, de tipul unui pulverizator pentru curatat geamurile, te ajuta sa aplici corect substanta exact acolo unde doresti. La Pesticide-az.ro acest spray este la un pret foarte bun. Daca ai intrebari sau ai nevoie de indicatii speciale, nu trebuie decat sa contactezi  aici  echipa de suport a magazinului. Ai toate sansele sa gasesti raspunsuri avizate din partea profesionistilor.

Date de contact:

Tel: 0726.214.441

E-mail: contact@pesticide-az.ro

Domenii: Agricultura

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!