Nu rata acest Black Friday! Acum este timpul să te răsfeți.

Publicat pe 24 Noiembrie 2020
Viața poate deveni destul de complicată în acest moment.

Așadar, tot ce trebuie să faci acum este sa te relaxezi. Încearcă să scapi de stres și să renunți la anxietate. Și mai ales, încearcă să nu-ți mai găsești scuze. Fii egoist și începe să te pui pe tine pe primul plan. Meriți asta!

Transformă acest Black Friday într-o experiență luxoasă de auto-îngrijire împreună cu FOREO. Prezintă-i pielii tale pulsațiile iconice T-sonic și tehnologia noastră remarcabilă de hiperinfuzie și privește cum aceasta va radia. Este mai ușor ca niciodată. Deoarece cu instrumentele de nivel profesional vei obține rezultate profesionale. Acum, totul din confortul propriei case.

Acest Black Friday îți aduce cea mai largă gamă de produse reduse de până acum, există produse reduse pentru fiecare îngrijire a pielii de care ai nevoie.

Liniile fine își iau la revedere cu modulul anti-îmbătrânire al dispozitivului LUNA 3 împreună cu terapia cu lumină LED al lui UFO 2. Acneea și petele dispar atunci când cureți cu gama LUNA sau pulsezi lumina pe ele cu ESPADA.

IRIS înlătură cearcănele, păstrând în același timp zona de sub ochi proaspătă și radiantă. Și nu în ultimul rând, periuțele noastre de dinți ISSA sunt întotdeauna acolo pentru a te asigura că ai cel mai strălucitor și sănătos zâmbet.

Cu toții avem nevoie disperată de un răsfăț adecvat. De acum înainte, răsfață-te ca un profesionist!

În aceasta perioadă în care este de preferat să rămânem acasă, cumpărăturile online sunt cea mai bună alegere, iar FOREO vă livrează la ușă. Mai mult, toate dispozitivele FOREO sunt fabricate din silicon ultraigienic și igienizate înainte de expediere.

Râmâi conectat de acest Black Friday, deoarece pentru prima dată, cea mai nouă generație din gama LUNA & UFO FOREO sunt reduse cu până la 35%. Nu rata ocazia de a cumpăra LUNA 3, UFO 2 si UFO mini 2 la cele mai bune prețuri de pe www.foreo.com/black-friday. Conectează-te cu adresa de e-mail și obține ocazia unică de a fi primul care află ofertele.

Domenii: Retail

SC Field Activation SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!