O companie 100% românească cîștigă premiul pentru inovație în cadrul MEFFYS 2016

Publicat pe 5 Decembrie 2016
În data de 2 Decembrie 2016 a avut loc la Londra a 13 a ediție a MEF (Mobile Ecosystem Forum), care evaluează succesul comercial al companiilor din industria High-Tech și premiază ideile inovatoare.

La secțiunea “Inovație” premiul a fost acordat companiei românești Vtree™ Solar, care a dezvoltat conceptul copacului solar inteligent. Din cele 30 de țări participante, în cadrul celor 9 categorii ale concursului, copacul solar, invenție 100% românească, a stat pe podium alături de alte companii precum Bango, Deutsche Telekom, Kasisto, Opera, Orange. Inventatorul copacului, Andrei Vaida, spune că: dispozitivul creat funcționează ca încărcător pentru gadgeturi și mașini electrice, cu un Wi-Fi gratuit pentru cei care stau la umbra sa, folosind doar energia solară, regenerabilă. Vtree™ își propune printre altele să tragă un semnal de alarmă asupra efectelor încălzirii globale”.

Vtree™ Energy este o companie românească cu activități în cercetare și dezvoltare de mobilier urban solar. Vtree™ are 12 puncte de încărcare USB pentru smart-phone-uri gadgeturi, chiar și mașini electrice, WI-Fi gratuit, lumină nocturnă, info point, totul pe baza energiei solare. Vtree™ este câștigătorul Street Delivery 2015 în România. www.vtree.solar; mirela@vtree.ro


companies

Vtree™ Energy este o companie românească cu activități în cercetare și dezvoltare de mobilier urban solar. Vtree™ are 12 puncte de încărcare USB pentru smart-phone-uri gadgeturi, chiar și mașini...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!