O nouă oportunitate pentru companii - soluții pentru închirieri auto inteligente

Publicat pe 30 Ianuarie 2019
Mobilitatea forței de muncă nu mai este de mult o noutate. Cele mai multe companii, indiferent de dimensiunile lor, se confruntă cu această situație. Piața se schimbă și odată cu ea nevoile și pretențiile angajaților. Iar în această schimbare sunt automat antrenați angajatorii, care trebuie să folosească toate mijloacele pe care le au la îndemână și să vină mereu cu soluții. Una dintre acestea, menite să atragă și să rețină o perioadă cât mai îndelungată un angajat, este, în cele mai multe cazuri, oferirea unui pachet de beneficii cât mai avantajos pentru salariați.

Însă toate aceste beneficii trebuie să țină seama de o serie de factori extrem de importanți, printre care amintim:

    • Scopul companiei – de ce să se alăture companiei? Care este acel lucru unic, fascinant, pe care compania îl oferă angajatului?

    • În al doilea rând nevoile de bază ale angajaților: mobilitate/transport - pentru a ajunge la muncă, tichete de masă - pentru a asigura hrana în timpul orelor de muncă și servicii medicale – pentru că un angajat sănătos lucrează mai bine și lipsește mai puțin.

    • Al treilea factor ține de puterea economică a companiei. Întotdeauna o companie, oricât de la început ar fi, trebuie să promită ceea ce poate oferi. Nu poți oferi unui angajat un beneficiu și apoi să îl retragi pentru că nu mai sunt suficienți bani. Compania nu a câștigat nimic. Ba chiar a pierdut și timp și reputație. Angajatul va fi frustrat și își va căuta un alt loc de muncă.

    • În al patrulea rând uitați-vă la ceea ce oferă firmele similare. Pentru a fi în condiții de egalitate, pe o piață puternic concurențială, oferiți măcar ceea ce oferă competitorii, dacă nu puteți veni cu mai mut.

    • În al cincilea rând, oferiți o serie de condiții de muncă și de formare care să facă un angajat să vă prefere, chiar dacă salariul și celelalte beneficii nu sunt la fel de mari ca ale companiilor concurente. Un mediu de lucru plăcut, în care toți angajații sunt tratați cu respect și sunt ajutați să progreseze, poate fi mult mai atractiv decât un un loc de muncă unde există multe beneficii, dar și un stres continuu și perspective minime de avansare.

În rândurile următoare vom aborda unul dintre punctele de mai sus, respectiv mobilitatea angajaților și a celor care au ca beneficiu o mașină de serviciu.

Există anumite profesii și anumite funcții pentru care oferirea unui autoturism este obligatorie.

    • Nevoia este incontestabilă în profesia de agent de vânzări, când angajatul trebuie să viziteze clienții din localitate sau din alte localități și, eventual, să le livrezi și marfă;

    • Pentru anumite funcții manageriale, ce presupun deplasări frecvente, întruniri și discuții de afaceri;

    • Joburi în aprovizionare, în care angajatul trebuie să se deplaseze pentru a asigura produsele necesare;

    • Anumite categorii de angajați, care locuiesc foarte departe și care nu au alte alternative mai simple și rapide de deplasare, iar situațiile pot continua.

În condițiile nevoii de extindere a afacerii sau în condițiile fluctuației și mobilității forței de muncă, multe companii se găsesc în situația de a face noi achiziții de autoturisme pentru angajați aflați încă în perioada de probă. În unele cazuri, angajatorul s-a asigurat din timp și, în momentul angajării, are deja autoturismul promis. În alte cazuri autoturismul dorit se găsește în stocurile furnizorilor auto, iar autoturismul poate fi cumpărat direct sau în leasing. În alt caz, ca și în cazul finalizării procedurilor de leasing, angajatorul trebuie să aștepte mai mult sau mai puțin, în funcție de modelul și opțiunile dorite, până va avea autoturismul necesar îndeplinirii atribuțiunilor de serviciu ale noului angajat.

Ce poate face un angajator care are nevoie de un autoturism pentru perioada de proba a unui nou angajat?

Soluția inteligentă pare să ne vină din partea unei companii de închirieri auto – AMS Rent a Car, care știe foarte bine ce înseamnă să oferi o mașină pe o perioadă determinată. Administratorii acestei afaceri au analizat cu atenție toate detaliile problemei și s-au gândit să propună o ofertă personalizată, de nerefuzat pentru companii și angajatori.

Atunci când angajați o persoană nouă în companie și atribuțiile postului sau beneficiile presupun și asigurarea unei mașini de serviciu, este bine să vă luați o serie de măsuri de precauție. Având în vedere că angajatul este în perioada de probă și nu aveți încă nicio siguranță că veți păstra angajatul sau că angajatul va rămâne, este recomandat ca, în locul achiziționării unei mașini noi, să alegeți varianta închirierii unei mașini.

Această soluție merită analizată și luată în calcul de către orice companie care este pe punctul de a cumpăra o mașină pentru un angajat temporar. În plus, dacă alegeți această variantă a unei închirieri pe termen lung, de minimum o lună, mașina vă poate fi livrată gratis oriunde în țară. 

Care ar fi avantajele închirierii unui autoturism în perioada de probă a unui nou angajat, în locul achiziției unuia nou?

    • Scăpați de riscul de a investi într-o mașină nouă sau de riscul plății unui leasing nejustificat. Puteți face deci economii la buget.

    • Aveți un răgaz de timp pentru a vedea dacă angajarea sau achiziția unui autoturism sunt oportune la momentul respectiv.

    • După perioada de probă știți că noul coleg merită o mașină nouă pe care o va percepe drept bonus și motivație suplimentară.

    • Evitați încredințarea unei mașini noi pe mâna unei persoane despre care nu știați ce abilități de șofer are și astfel ați evitat un risc, ce poate fi asigurat de o firmă de la care puteți închiria un autoturism.

    • În cazul în care veți renunța la angajat soluția nu este definitivă.

    • Dacă după perioada de probă vă decideți să angajați pe altcineva, noua persoană va primi după perioada de probă o mașină nouă, care nu a fost folosită de altcineva sau a stat cu lunile în parcare.

    • Prin serviciul rent a car puteți dispune de mașina dorită imediat. Rapiditatea cu care puteți avea mașina ține doar de rapiditatea cu care începeți demersul.

    • Procedura de închiriere auto este simplă și imediată.

    • Puteți alege dintr-o varietate mult mai mare de autoturisme.

    • Costul închirierii mașinii nu implică plata altor taxe sau asigurări din partea beneficiarului.

    • Mentenanța, reviziile și reparațiile autoturismului intră în sarcina firmei de închirieri auto.

    • Costul cu închirierea mașinii este deductibil integral.

Toate acestea fiind spuse, alternativa închirieri unei mașini pentru perioada de probă a unui angajat este o soluție inteligentă și inspirată. Nicio companie nu își dorește să investească într-o mașină care începe să se devalorizeze încă din prima zi de utilizare. Orice societate comercială merită să investească doar în mijloace care să contribuie la producția și la creșterea profitului companiei. Închirierea unui autoturism, pentru a fi folosită într-o perioadă relativ incertă din dezvoltarea și achiziția de capital uman al companiei, este o opțiune demnă de luat în seamă.

Cine vă poate furniza acest serviciu de închirieri auto pe termen lung?

Atunci când doriți să închiriați un autoturism pentru un angajat aflat în perioada de probă sau pentru alte scopuri în care aveți nevoie pe termen mai lung de o mașină de închiriat, firma AMS Rent a Car vine cu o ofertă de calitate și diversificată. Compania pune la dispoziție tuturor partenerilor, persoane juridice sau fizice, servicii de închirieri auto, în principal în București și Cluj, precum și o flotă variată de mașini, în stare fizică și tehnică impecabile.

Firma este prezentă pe piața de profil încă din anul 2012 și oferă servicii de rent a car. Compania dispune de autoturisme variate, din segmentele și clasele diferite. Mașinile sunt noi și foarte bine întreținute, într-o gamă suficient de mare pentru a satisface orice exigențe, fie că vorbim de mașini de teren, microbuze, economy sau modele de clasă mică.

Mașinile pe care le închiriază în București, Cluj și alte localități din țară au o vechime cuprinsa între 0 si 3 ani, au toate reviziile la zi și îndeplinesc toate criteriile de siguranță și confort.

Rezervarea mașinilor se poate face și prin intermediul platformei online de pe site-ul companiei. Pentru închirierea oricărui autoturism, tot ce aveți de făcut este să accesați site-ul www.amsrentacar.ro, să alegeți mașina pe care o doriți și perioada de închiriere, iar după efectuarea rezervării compania vă va contacta și se va ocupa să primiți autoturismul în condiții optime.

Livrarea mașinilor Rent A Car se poate face direct la sediul companiei sau de la orice adresa indicată de beneficiar. Înainte de livrarea oricărei mașinii se efectuează o inspecție tehnică detaliata și se verifică starea generală. Toate aceste măsuri sunt menite să asigure de fiecare dată un nivel ridicat de fiabilitate și confort. Livrarea se face cu rezervorul plin. Se garantează asistență rutieră și telefonică 24\24, iar în caz de imobilizare a autovehiculului, acesta este înlocuit.

Compania pune la dispoziția tuturor clienților, indiferent de modelul ales, servicii de cea mai bună calitate, mereu cu seriozitate, atenție la detalii, promptitudine și profesionalism.

Serviciile de rent a car pot fi furnizate la oricare dintre aeroporturile din București și Cluj.

Și nu în ultimul rând, prețurile închirierii auto sunt mereu competitive și avantajoase.

De ce să alegem serviciile unei firme de închirieri auto?

Oriunde v-ați afla în țară, la București sau la Cluj puteți avea privilegiul de a vă deplasa ușor și confortabil cu ajutorul unui autoturism închiriat. Atunci când aveți de parcurs distanțe mari și nu aveți posibilitatea de a folosi autoturismul propriu, recurgerea la o mașină de închiriat poate fi o alternativă mult mai rentabilă și eficientă. Tuturor ne place să dispunem, oriunde ne-am deplasa, de mobilitatea cu care suntem obișnuiți.

De aceea, fie că sunteți firmă și doriți să închiriați un autoturism pentru un partener de afaceri aflat în vizită sau pentru un angajat în probă, fie că sunteți într-o deplasare în interes de serviciu și ați ajuns în localitate la aeroport, serviciile de rent a car sunt o alternativă eficientă, rentabilă și economică.

Există o multitudine de motive pentru care este mult mai avantajos să recurgeți la serviciile de închirieri auto.

    • puteți primi imediat mașina, la aeroport, într-o locație solicitată sau o puteți prelua direct de la sediul firmei de rent a car

    • vă puteți deplasa pe distanțe mari cu costuri mult mai rezonabile

    • variantele disponibile sunt de clase și capacități diferite, pentru toate gusturile și pretențiile

    • beneficiați de confortul obișnuit al unui unei mașini și de libertatea de a ajunge rapid oriunde vă doriți.

La ora actuală există numeroase companii și persoane fizice care oferă servicii de rent a car, însă nu toate sunt suficient de serioase. Pentru a evita riscul situației neplăcute, de a ajunge la aeroport sau într-un loc în care vi s-a promis livrarea unei mașini rent a car și să nu mai apară nimeni, trebuie să vă luați întotdeauna măsurile de precauție necesare. Una dintre cele mai importante este aceea de a apela întotdeauna la firme serioase, cu reputație și recomandări.

Cu AMS Rent a Car veți avea parte întotdeauna numai de surprize plăcute, deoarece: 

    • Este una dintre cele mai serioase și apreciate firme de rent a car din București și Cluj

    • Compania dispune de cu un parc auto extins și diversificat

    • Toate mașinile sunt predate în urma unei revizii și în stare tehnică impecabilă

    • Puteți verifica de pe site-ul companiei disponibilitatea oricărei mașini și puteți rezerva din timp și rapid oricare dintre aceste autoturisme

    • Costurile închirierii sunt competitive și acoperă toate asigurările necesare

    • Mașina vă poate fi livrată acolo unde vă doriți, cu rezervorul plin

    • Compania oferă asistență rutieră permanentă 24/24 ore

    • Aveți la îndemână serviciile unui call center național

    • Puteți beneficia de serviciul de închiriere a unui autoturism pentru perioada de probă a unui angajat nou.

Pentru servicii de închirieri auto inteligente și personalizate apelați mereu la promptitudinea și profesionalismul amsrentacar.ro!

Domenii: Auto

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →