O para dus corespunzatoare transforma dusul dintr-o necesitate intr-un moment de relaxare totala!

Publicat pe 6 Decembrie 2018
A trai la cele mai inalte standarde de confort este un lucru pe care toti oamenii il merita.

Desi atingerea unor idealuri de film nu este mereu posibila, chiar si simple accesorii precum o para dus de inalta calitate contribuie la starea de bine pe care o avem in propriile case.

O para de calitate inalta ofera o experienta a dusurilor foarte placuta, insa vine si cu alte avantaje. De multe ori, calitatea unui astfel de element este neglijata, insa chiar si o simpla para de dus poate avea un efect major in calitatea dusurilor pe care le facem si in aspectul general al baii.

Ce avantaje ai daca alegi o para dus perfecta?

In general, calitatea este un lucru care nu trebuie neglijat atunci cand vorbim de bai. Aproape toate elementele functionale dintr-o baie intra in contact foarte des cu apa si sunt si supuse unor forte mecanice.

Este evident ca astfel de obiecte se deterioreaza ceva mai repede, si probabil oricare dintre noi s-a confruntat vreodata cu nevoia de a schimba o baterie defectuoasa. In cazul parelor de dus, principiul este acelasi. Asadar, este important sa investim intr-o para dus de calitate, avantajele fiind urmatoarele:

O experienta de dus cu adevarat minunata

Parele de dus sa gasesc in foarte multe variante, de la cele cu jet puternic, pana la cele unde apa cade in ploaie. Ba mai mult, cele de calitate inalta pot fi schimbate intre mai multe variante de distributie a apei, totul pentru a putea schimba acest lucru in functie de preferintele zilei. Asadar, dusurile nu le mai facem doar pentru a ne curata, ci si pentru a ne bucura de o experienta relaxanta, ba chiar terapeutica.

Economii de bani si curent electric

Parele de dus au avantajul ca distribuie apa foarte eficient. Exista o serie de studii prin care s-a demonstrat ca o para dus de calitate premium foloseste cu aproape 40% mai putina apa, cu toate ca ne ajuta sa obtinem acelasi nivel de igiena. Bineinteles, acest avantaj se va observa cel mai bine la facturile lunare, cand vom observa ca avem mai putin de platit.

Usor de instalat

Standardele moderne de calitate nu mai impun doar utilizarea de materiale durabile in componenta produselor, ci si nivelul de usurinta cu care diferite produse sau echipamente pot fi instalate si folosite. Parele de dus sunt si ele usor si rapid de instalat, acest lucru fiind avantajos pentru ca nu este necesar sa apelam la ajutor specializat pentru a face acest lucru si nici nu vom petrece ore intregi schimband o para cu alta.

Este un lucru cat se poate de evident ca folosirea unei pare de calitate va oferi o experienta de utilizare foarte placuta. In acelasi timp, o para premium are o durabilitate foarte mare, deci ne vom bucura de ea pentru foarte mult timp.

Din ce magazin cumparam o para dus premium?

Dusurile ar trebui sa fie mereu foarte relaxante, iar para potrivita poate asigura acest lucru. Un astfel de produs poate fi gasit cu usurinta pe Baterii-lux.ro, un magazin care comercializeaza exclusiv produsele brandului Grohe, renumit pentru performanta produselor fabricate.

Baterii-lux.ro ofera si multe alte produse si echipamente sanitare, toate la o calitate premium, care rezista foarte mult in timp si care ofera  aici cele mai bune rezultate. Pentru a comanda direct unul dintre produsele oferite sau pentru informatii de contact (magazinul ofera asistenta specializata ori de cate ori aveti nevoie), site-ul Baterii-lux.ro va sta la dispozitie!


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →