O parte semnificativă a portofoliului Heberger Construcții – clădirile industriale şi comerciale

Publicat pe 31 Iulie 2018
Heberger Construcții, subsidiara din Romȃnia a trustului de top în construcţii Heberger Group, din Germania, lucrează, în derularea proiectelor sale importante, cu o echipă de management cu experienţă, profesionişti în controlul costurilor şi al calităţii.

Aşa se explică calitatea excepțională a muncii sale şi succesele repurate pe tărȃmul construcţiilor civile, obţinerea certificărilor de la cele mai cunoscute instituţii pentru standarde de calitate din industria construcţiilor.

Compania se concentrează pe leadership şi pe colaborarea din fiecare fază a proiectului, concentrȃndu-se pe construirea unei puternice sinergii şi a relaţiei de încredere cu partenerii ei. Ea este angajată în obţinerea perormanţelor de calitate respectȃnd graficul de execuţie, bugetul şi securitatea în muncă pentru fiecare proiect.

Clădirile industriale și comerciale reprezintă unele dintre principalele obiective lucrative ale companiei, care a finalizat proiectele ridicării a 10 clădiri industriale (Parcul West Logistic din București, Unitatea de producție din Popești Leordeni, Facultatea Industrială Chiajna, Centrala Electrică pe Biomasă din Reci, Centrala electrică pe Biomasă Zdirec, Webasto, Oechsler România Atelierul auto Felbermayr, Centrala OSB din Rădăuți, Centrala Electrică pe Biomasă din Rădăuți).

Depozitele, fabricile, centralele, atelierele, centrele comerciale și shopping center-urile au, toate, un singur lucru în comun: pentru a satisface cerințele investitorilor și dezvoltatorilor, echipele de proiectare trebuie să proiecteze clădirile într-un mod care să permită contractanților să aplice tehnici de construcție rapide și eficiente, care să ducă la rentabilizarea proiectului.

Şi aceasta este ceea ce realizează excepţionalele echipe de proiectanţi, de conceptori la planşetă ai Heberger Construcții. Buna proiectare reprezintă, de fapt, inima întregului proiect.

Se ştie, există o diferenţă netă între celelalte tipuri de clădiri şi clădirile industriale și comerciale. Acestea trebuie să reziste la utilizarea constantă şi în forţă, la solicitări intense, la un volum de muncă crescut pentru a fi menținută continuitatea operațiunilor de afaceri.

Cu Heberger Construcții, orice client poate avea încredere în soluțiile concrete, integrate, pentru a fi asigurate locurile de muncă optime și pentru a fi garantată durabilitatea clădirii. În acelaşi timp clădirilor li se oferă şi o excepţională calitate estetică, un design contemporan şi în acord cu funcţionalitatea specifică.

La dezvoltarea, proiectarea sau contractarea unei clădiri industriale sau comerciale, o serie de factori-cheie joacă un rol crucial în succesul proiectului de construcție. Întreaga manieră de execuţie a proiectului de către Heberger Construcții oferă toate datele pentru aceste posibile maximizări ulterioare din partea proprietarului, care se referă la (aspecte pe care proiectanţii le au în vedere în timpul edificării proiectului):

• Închirierea sau vinderea cât mai curând posibil a clădirii pentru maximizarea rentabilităţii proiectului;

• Reducerea reparațiilor și a întreținerii, astfel încât activitățile industriale sau comerciale să poată funcționa la capacitate maximă și să poată contribui la succesul afacerii;

• Pentru mall-uri și supermarketuri, orice proprietar doreşte să atragă cât mai mulți clienți posibil, cu ajutorul unor modele estetice și atrăgătoare;

• Pentru construcții specifice, cum ar fi centrele de date, este nevoie de rezistență ridicată și izolație termică;

Gama de sisteme eficiente de construcție ale companiei, cum ar fi soluțiile de perete, permit turnarea orizontală a betonului, iar apoi montarea pereților pe amplasament, pentru o asamblare mai rapidă și timp de construcție mai mic.

Gama de sisteme eficiente de construcție, care combină cimentul, agregatele și soluțiile de beton cu alte componente izolatoare sunt menite a crea elemente de construcție eficiente din punct de vedere energetic (pereți, podele, acoperișuri etc.).

Portofoliul larg de soluții prefabricate de beton oferă clienţilor module ușor de montat la fața locului, cu o forță de muncă optimizată.

Heberger Construcții integrează concepte, materiale, linii de acţiune, vizuni, soluţii de execuţie în construirea tuturor clădirilor de care se ocupă, asigurȃnd, printre multe altele, şi pe lȃngă cele menţionate mai sus, rezistența podelelor plăcilor industriale și comerciale, aspectul estetic exterior și interior al clădirilor comerciale, eficientizare termică, gamă largă de culori, texturi și modele, îmbunătățirea accesoriilor dumneavoastră exterioare.

Astfel, depăşind execuţiile în sine, prin reuşita proiectelor sale, compania susține investitorii pe drumul lor către succes pe piața românească, ajutându-i să-și pună la punct planurile de construcție și să le implementeze conform cerințelor de maximă calitate.


OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!