O soluție revoluționară ajută la decongestionarea spațiilor de serviciu supraaglomerate

Publicat pe 20 Noiembrie 2017
Multitudinea de oameni prezentă în spațiile publice aglomerate, cum ar fi aeroporturi și stadioane, provoacă și supraaglomerarea spațiilor de serviciu ale acestora, ceea ce nu este doar iritant, dar reprezintă și o provocare serioasă pentru operatorii serviciilor de igienă. Pentru îngrijirea unor astfel de toalete cu trafic intens, noutatea companiei Essity oferă o soluție de igienă globală - sistemul de dozare de prosoape pentru mâini PeakServe®. Soluția revoluționară este reprezentată de un dozator de prosoape de hârtie cu o capacitate crescută, cu ajutorul căruia prosoapele pentru mâini sunt eliberate în mod rapid şi continuu. Vestea bună pentru operatorii serviciilor constă în faptul că o singură încărcare asigură necesarul de prosoape pentru mâini pentru mai mult de 1.000 de persoane într-un interval de câteva secunde.

Toalete publice care deservesc un număr mare de oameni necesită o întreținere continuă. Prosoapele de hârtie și săpunul se epuizează de obicei în câteva secunde, iar personalul de curățenie nu poate să susțină acest ritm – chiar dacă intervine chiar în momentul în care toaleta se aglomerează. Potrivit cercetărilor companiei Essity, clienții unităților mari nu sunt iritați doar de cozile de la intrare,  ci sunt îngrijorați de faptul că toaleta este aglomerată și murdară. Aceștia nu vor să aștepte într-o toaletă murdară. Aproximativ 70% dintre oameni au avut experiențe neplăcute în utilizarea toaletelor publice, și fiecare al patrulea client preferă să evite un nou contact cu acestea.

„Starea toaletelor publice are un impact direct asupra experienției clientului, a vizitatorilor. De exemplu, trei din patru persoane își reduc consumul de alimente și băuturi în scopul de a evita folosirea toaletelor în locații cu trafic ridicat. Acest lucru are un impact negativ asupra veniturilor unităților, deoarece adesea cea mai mare parte a veniturilor rezultă din alimentele și băuturile consumate” – declară managerelui de marketing al societății Essity, Badar-Szabó Virág.Una dintre cele mai mari preocupări ale operatorilor serviciilor de igienă este deservirea fără întrerupere a fluxului ridicat de oameni. Însă cu ajutorul produsului Tork PeakServe® clienții își pot usca mâinile în doar 3 secunde - spre deosebire de 10 secunde, timpul alocat utilizării uscătoarelor de mâini.

„Imaginați-vă că ne uităm la un meci alături de încă 50.000 de persoane și mai este doar un minut până la pauză. Toaletele se aglomerează în câteva secunde. Uscătoarele de mâini sunt utilizate 10-12 secunde de către fiecare client, în timp ce Tork PeakServe® necesită doar 3 secunde pentru a fi utilizat. Acest lucru aduce o mare diferență în cazul unei astfel de mulțimi“ – potrivit managerelui de marketing al bradului Tork, Badar-Szabó Virág.

Sistemul de prosoape pentru mâini cu dozare continuă PeakServe®, dezvoltat de către brandul Tork, dispune de avantaje cu ajutorul cărora pot fi deservite mai eficient persoanele care utilizează toaletelor aglomerate. Cheia acestei soluții este noul dozator brevetat pentru prosoape de hârtie.

•    Dozare nouă, mai bună: fiecare pachet de hârtie este de fapt un singur flux neîntrerupt de hârtie, care poate deservi un număr mare de oameni într-un mod rapid și continuu, deoarece sistemul de dozare nu se blochează.

•    Dozarea este continuă, deoarece pachetele de hârtie se alătură reciproc în mod revoluționar. Din dozatorul Tork PeakServe® prosoapele de hârtie pot fi extrase cu un efort minim, porție cu porție, asigurând astfel igiena.

•    Oferă cea mai mare capacitate de pe piață: pachetele de reumplere sunt comprimate în timpul producției, astfel Tork PeakServe® are o capacitate mai mare decât orice alt sistem, iar hârtia nu se epuizează în mod neașteptat. Un singur rezervor deservește mai mult de 1.000 de clienți între două încărcări – astfel, procesul de ștergere a  mâinilor poate fi efectuat într-un timp record, în decurs de 3 secunde, reducând astfel aglomerația în toaletă.

•    Reîncărcare mai flexibilă: Tork PeakServe® poate fi reîncărcat oricând. Astfel, personalul de curățenie se poate concentra pe cele mai importante sarcini în timpul orelor de vârf, iar reîncărcarea dozatorului poate fi efectuată atunci când toaletele nu sunt aglomerate. Astfel, sistemul devine flexibil: cele mai importante sarcini pot fi efectuate în momentul cel mai potrivit.

Mai multe detalii desprre Tork PeakServe®: https://www.youtube.com/watch?v=ClcLCIe_BGI

Despre cercetare:

Cercetarea online a fost efectuată de către IPSOS în numele Essity. Fiecare persoană din cei 3.000  de respondenți a participat la un eveniment cu trafic ridicat (mai mult de 100 de persoane), în ultimele nouă luni dinaintea efectuării cercetării. Studiul a fost efectuat în anul 2016, în Statele Unite, Regatul Unit, Germania, Franța, Polonia și Suedia.

Despre Tork®

Tork oferă diferiților clienți produse și servicii de igienă profesionale de marcă, de la restaurante, la instituții de sănătate, până la birouri, școli și fabrici. Gama de produse include dozatoare, prosoape de hârtie, hârtie igienică, săpunuri, șervețele și șervețele industriale și de bucătărie. Datorită expertizei dobândite în igienă, design practic și durabilitate, Tork a devenit lider pe piață. Tork aparține companiei Essity și este partenerul de încredere al clienților săi din mai mult de 80 de țări. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre noutățile și inovațiile Tork, vizitați pagina web: www.tork.ro

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →