Obiectiv: sanatatea si confortul personalului din productie; pot fi usile rapide o solutie?

Publicat pe 6 Septembrie 2018

Sanatatea personalului constituie o preocupare primordiala pentru angajator. Iritatiile si congestiile ochilor, laringitele, faringitele, rinitele, sinuzitele, otitele, nevralgiile faciale si dentare, contracturile musculare, durerile de spate, intepenirile gatului, cefei sau a spatelui, durerile lombare, cistitele, raceala la rinichi, durerile de cap – sunt numai cateva dintre afectiunile cauzate de curentii putenici de aer din zonele de productie.

Solutia problemei o constituie dotarea golurilor din peretii exteriori si cei interiori cu usi ultra-rapide din gama “High Performance”.

O astfel de usa etansa trebuie sa se deschida aproape instantaneu si sa se inchida imediat dupa trecere, iar utilajele nu trebuie sa franeze asteptand deschiderea acesteia; si acest lucru de SUTE sau de MII de ori pe zi.

Usile rapide BUTZBACH pentru interior (cu deschidere pe orizontala) si usile rapide DYNACO pentru exterior (cu deschidere pe verticala) sunt special proiectate pentru trafic extrem, perioada mare de viata si costuri neglijabile de exploatare. Aceste echipamente reprezinta un standard pentru orice obiectiv industrial sau logistic de renume atat datorita beneficiilor enorme, dar si datorita fiabilitatii si celui mai mic pret la 5 ani de exploatare.

Usile rapide BUTZBACH elibereaza inaltimea imediat, iar o usa de 3m latime se deschide in cca 1 secunda!

Usile rapide DYNACO sunt proiectate sa protejeze incinta, dar sa si functioneze sub rafale de vant de pana la clasa 5 (peste 150Km/h). In plus au sistem de autoreparare in caz de lovire accidentala. Timpul de deschidere este de cca 2 secunde!

Dotarea unor asfel de usi cu radare industriale este obligatorie pentru ca acestea sa isi atinga scopul, de a elibera golul strict cat este necesar.

Prin folosirea acestor echipamente “High Performance” angajatorul imbunatateste starea de sanatate si confortul personalului, fara a impiedica in niciun fel fluxul proceselor de fabricatie sau logistice.

Alte echipamente “High Performance” din gama Gunther Tore:

    Usi rapide pentru camere curate

    Usi rapide pentru zone cu risc de explozie

    Usi rapide pentru cai de evacuare

    Usi sectionale industriale si de garaj

    Usi industriale tip rulou

    Usi pentru garaje comune

    Usi pentru hangare

    Usi din pvc pentru deschideri mari

    Sisteme de andocare

    Bariere pentru trafic intensiv si continuu

    Automatizari pentru porti industriale cu trafic ridicat

    Porti autoportante

    Automatizari pentru porti casnice

Site companie: www.gunther-tore.ro

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →