Obtine finisaje de calitate cu cel mai bun lac pentru lemn

Publicat pe 8 Mai 2019
Lemnul este un material preferat in general pentru obiecte de mobilier interior si exterior, usi, garduri si multe altele, insa acesta trebuie intretinut corespunzator daca doresti ca rezistenta si aspectul placut sa se mentina cat mai mult timp.

Pentru un aspect extraordinar si o rezistenta la umiditate si uzura poti alege cel mai bun lac pentru lemn din magazinul online klebrom.ro. Finisajele perfecte pentru lemn sunt constituite din ceruri, lacuri sau uleiuri. Toate au acelasi scop, prelungirea aspectului frumos si a rezistentei lemnului, insa modalitatea prin care ajung la acest rezultat difera.

Tipuri de lacuri pentru lemn

Lacurile pentru lemn se gasesc pe piata intr-o gama variata si se impart in trei mari categorii: lacuri pentru interior, lacuri pentru exterior si lacuri mixte, care pot fi utilizate atat pentru mobilier de gradina cat si pentru cel din interiorul casei. Din acestea deriva alte trei categorii care se clasifica in functie de substantele pe care lacurile le contin astfel:

Lacuri nitrocelulozice: pe baza de solventi cu o capacitate rapida de uscare. Pe langa avantajul unei uscari rapide, lacurile nitrocelulozice pot fi sterse cu usurinta de pe piesele de mobilier, astfel ca poti elimina petele si reface finisajul ori de cate ori este necesar. Fiind atat de usor de sters, rezistenta lor este evident mai scazuta de aceea este de preferat sa fie folosite pentru interior.

Lacuri poliuretanice: potrivite pentru exterior si pentru suprafete utilizate des precum parchetul sau scarile, datorita rezistentei foarte ridicate la zgarieturi, raze UV, apa, umiditate, substante chimice. Se usuca mult mai greu, insa creeaza o suprafata foarte tare care protejeaza timp indelungat mobilierul sau orice altceva doresti sa reconditionezi.

Lacuri pe baza de apa: lacuri bio care contin mult mai putine substante toxice avand si un miros mai putin intepator.

Lacurile pentru lemn nu mai ofera doar un finisaj cu aspect lucios, in prezent, poti gasi in magazine produse care ofera un aspect lucios, semilucios, satinat, seminat, mat sau opac. De asemenea sunt lacuri care doar protejeaza si ofera un aspect placut lemnului si altele care ofera si culoare, bineinteles apropiata de culoarea lemnului.

Poti sa afirmi ca ai gasit cel mai bun lac pentru lemn in momentul in care acesta ofera rezistenta la zgarieturi, rezistenta la umiditate si la variatii de temperatura, iar klebrom.ro promite indeplinirea tuturor acestor cerinte.

Recomandari profesionale

 Daca doresti sa mentii aspectul ca nou al parchetului tau un timp indelungat, o solutie este lacul Zowo-tec 8400 cu un finisaj semimat, incolor care protejeaza perfect fara sa schimbe culoarea. Este ideal pentru zonele cu trafic intens si are capacitatea de a umple zgarieturile sau orice alte imperfectiuni ale lemnului.

Mobila de gradina necesita o ingrijire cu adevarat speciala deoarece este supusa la conditii meteo schimbatoare. Pentru aceasta poti alege lacul Deco-tec 5410 datorita capacitatii puternice de a patrunde in porii lemnului, accentuand culoarea si aspectul natural al acestuia. In functie de tipul de lemn pe care doresti sa il protejezi, lacul Deco-tec 5410 este disponibil in culori care imita aspectul mai multor tipuri de lemn.

Descopera cele mai bune produse pentru un aspect impecabil al lemnului

Klebrom.ro este un magazin online specializat in comercializarea de adezivi, folii si lacuri de protectie pentru lemn. Produsele de top din portofoliul firmei sunt marca Klebchemie, Renolit si Zobel Chemie, firme germane recunoscute ca lider mondial pe domeniul lor.

Calitatea incontestabila a produselor comercializate este dovedita de parteneriatele cu aceste firme germane, Klebrom fiind aici  un partener perfect atat pentru proiectele de mare anvergura cat si pentru micile activitati ale celor pasionati de bricolaj.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →