Odată cu primăvara, DY Fashion lansează prima campanie de imagine a brandului

Publicat pe 5 Martie 2021
DY Fashion are primăvara aceasta parte de o premieră. ​Prima campanie de imagine pe care o dezvoltă și o implementează de la lansarea platformei de ecommerce. Brandul a evoluat cu timpul și a trecut recent printr-un proces amplu care a încorporat - dezvoltarea strategiei de brand, un proces de rebranding precum și definirea platformei de brand.

Procesul de rebranding reprezintă o dovadă în plus a investiției pe termen lung pe care și-o dorește compania. Acest demers marchează o nouă etapă, una importantă în evoluţia companiei, una care oferă claritate și consistență mărcii și ilustrează felul în care brandul își ajută, își înțelege și își tratează clienții.

DY Fashion își dorește să ofere o perspectivă unică pe piaţa serviciilor de ecommerce online, în categoria lor, iar viziunea de brand dă voce promisiunii companiei de a fi partenerul potrivit atât pentru producătorii locali cât și pentru cumpărătorii hainelor pe care ei le comercializează.

Tinerii antreprenori din spatele platformei Irina și Dragoș Aipu, au pornit la drum cu un vis, au avut o viziune și și-au pus întotdeauna clientul pe primul loc. “Dacă muncești doar pentru bani, nu vei reuși niciodată, însă dacă îți place ceea ce faci și pui mereu clientul pe primul loc, succesul va veni, ca urmare a eforturilor tale” a spus Dragoș Aipu.

Platforma de brand ​“Redescoperă feminitatea” ia viață ca parte a campaniei de imagine, creionată de către echipa de creație care a lucrat la dezvoltarea conceptului creativ. Mesajele campaniei te invită să ​Redescoperi feminitatea împreună cu ​DY Fashion​, în toate formele ei, fără restricții sau preconcepții. Campania folosește ca mix de marketing tactici și canale de PR - influencer relations, social media, conținut video și va fi vizibilă pe platforme online selectate.

Fă loc eleganței și bunului gust în viaţa ta, minut cu minut, în fiecare zi

Poartă şi tu hainele din noua colecție de primavară prezentă deja pe platforma DY Fashion, cu graţie și feminitate. Brandul își propune să se dezvolte în continuare frumos, și speră să ajungă la cât mai multeromânce care apreciază eleganța și lucrul bine făcut.

Despre DY Fashion ​- este un brand românesc care s-a dezvoltat pe parcursul a 8 ani, un magazin online complex, dedicat publicului feminin, care este parte a programului Magazin de încredere, cu marca înregistrată la OSIM. Platforma DYFashion.ro ​reunește o echipă de peste 30 de specialiști dedicați, pregătiți pentru un proces eficient de comenzi, dar și pentru consultanță în alegerea produselor potrivite.

Dy Fashion este câștigător al premiului I la categoria ”Fashion” în cadrul GPeC Romanian eCommerce Awards Gala 2020. GPeC Summit este cel mai important eveniment din industria de e-commerce din Europa Centrală și de Est.

Mai multe informații găsiți pe ​www.dyfashion.ro​.Hai să descoperim împreună feminitatea.

 

 

Domenii: Afaceri

Heraldist Europe SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!