Oferă cadou un curs A_BEST de limbi străine!

Publicat pe 13 Decembrie 2017
Vrei să oferi un cadou celor dragi? Ai un prieten, o rudă, un coleg sau o cunoştinţă care şi-ar dori să înveţe o limbă străină? Surprinde-i cu un voucher cadou oferit de Centrul de Limbi Străine A_BEST.

Vrei să oferi un cadou celor dragi? Ai un prieten, o rudă, un coleg sau o cunoştinţă care şi-ar dori să înveţe o limbă străină? Surprinde-i cu un voucher cadou oferit de Centrul de Limbi Străine A_BEST.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de peste 9 ani pe piaţă, oferă vouchere cadou, care pot fi utilizate pentru înscrierea la cursurile de limba engleză sau de limba germană, organizate în grupe cu 5-8 participanţi, conform unui orar prestabilit, în sesiunea ianuarie – martie 2018.

Voucherele cadou sunt în valoare de 200, 300, respectiv 400 de lei şi pot fi achiziţionate de la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST din Bucureşti (zona Piaţa Romană – Dorobanţi). Voucherele sunt valabile până la data de 31 martie 2018 şi sunt în număr limitat. Mai multe detalii despre cumpărarea unui voucher cadou aflaţi accesând acest link: http://abest.ro/ro/voucher-cadou-centrul-de-limbi-straine-a_best-3/

Cu voucherul cadou A_BEST poţi achiziţiona un curs de limba engleză sau de limba germană, organizat în perioada ianuarie – martie 2018. Cursurile A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta să îţi dezvolţi vocabularul şi să poţi comunica într-o limbă străină. Lecţiile de curs sunt interactive şi pun accent pe dezvoltarea fluenţei pentru ca tu să asimilezi mai uşor limba străină pe care vrei să o studiezi.

Achiziţionează un voucher A_BEST şi oferă cadou un curs de limba engleză/ limba germană, care îţi oferă următoarele beneficii:

• este uşor să ajungi la cursuri: loc de desfăşurare ultracentral (zona Piaţa Romană – Dorobanţi, Str. General Ernest-Broşteanu, nr 15, corp A, sector 1, intersecţie cu Calea Dorobanţi, în spate la British Council şi Tucano Coffee);

• orar flexibil: cursurile au loc seara, de la ora 18.30, sau în weekend (sâmbăta);

• cursuri structurate pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;

• grupe restrânse, cu 5 – 8 participanţi, pentru eficienţa predării.

Calendarul cursurilor de limba engleză este disponibil aici: http://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-engleza/

Calendarul cursurilor de limba germană poate fi accesat aici: http://abest.ro/ro/cursuri-de-limba-germana/

Pentru detalii despre achiziţionarea voucherelor cadou vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762 274 914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Domenii: Afaceri

SC A_BEST Interactiv SRL

A_BEST a fost înființat în 2008 și este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!