Oferta celui mai bun studio de videochat din Constanta atrage tot mai multe tinere! Iata de ce!

Publicat pe 18 Aprilie 2019
Tinerele din dornice de afirmare care sunt in cautarea unui loc de munca stabil, bine platit si care ofera cele mai bune conditii au acum sansa de a gasi un job deosebit de profitabil in industria videochatului. De multi ani incoace, activitatea dintr-un studio de videochat este una legala, relaxanta si extrem de banoasa, iar conditiile de angajare impuse de marile agentii de modeling online nu sunt atat de stricte precum in celelalte domenii, astfel incat va trebui doar sa dai dovada de seriozitate si sa arati ca esti dornica de a invata, pentru a face parte din echipa studiourilor de top.

Daca esti din Constanta, atunci poti lua in considerare oferta de angajare a celui mai mare studio videochat din lume, Studio 20, iar in randurile de mai jos vei putea descoperi cateva detalii care te vor motiva sa inclini catre sediul din Constanta al acestui studio de renume in plan international.  

Seriozitatea companiei

Cel mai bun studio de videochat din Constanta te va ajuta sa lasi in urma grijile financiare, deoarece, pe langa veniturile realizate, vei primi cadouri si bonusuri diverse. Cel mai important, insa, este faptul ca vei semna un contract legal, in dublu exemplar, inca din prima zi de activitate. Astfel, vei avea garantia veniturilor sigure si legale, precum si a conditiilor de munca promise la momentul angajarii.

Confidentialitate totala

Contractul de angajare in cadrul celui mai bun studio de videochat Constanta iti garanteaza confidentialitate totala. Astfel, la inceputul activitatii iti vei alege un pseudonim pe care il vei folosi pe platformele virtuale, iar numele tau real nu va fi dezvaluit nimanui. Din acest motiv, numai tu vei putea decide cine va afla cu ce te ocupi, iar activitatea ta se va desfasura in siguranta deplina.

Performantele studioului de videochat

Cu o experienta de peste 18 ani, Studio 20 este cea mai mare franciza de studiouri de videochat din lume, recunoscuta la nivel mondial pentru profesionalism. In plus, echipa de modele a acestei companii se bucura constant de cele mai importante premii ale festivalurilor internationale din domeniul divertismentului online, astfel incat vei lucra intr-un cadru profesionist si performant.

Venituri foarte mari

Spre deosebire de alte domenii de activitate, angajarea la cel mai bun studio de videochat din Constanta nu se va face in functie de experienta anterioara pe care o ai, astfel incat iti vei putea cladi o cariera de succes de la zero. Daca vei respecta sfaturile trainerilor si daca vei urma cursurile individuale gratuite de cultura generala, arta machiajului si limba engleza, vei putea seduce pe oricine, doar cu ajutorul inteligentei si personalitatii tale. Astfel, te vei folosi de farmecul tau personal pentru a reusi sa atingi toate obiectivele financiare pe care ti le-ai propus. Pe deasupra, oferta de angajare la acest studio de videochat din Constanta include un venit minim garantat de 1.000 de dolari lunar in primele 3 luni de activitate, astfel incat sa te poti bucura de o viata mai buna inca de la inceput.

In situatia in care locurile de munca bine platite sunt tot mai rare si vin cu o responsabilitate uriasa si un program de lucru epuizant, job-urile din studiourile de videochat sunt tot mai cautate. In plus, faptul ca Studio 20 Constanta se bazeaza pe conceptul de videochat glamour (non adult) este cu atat mai atragator pentru tinerele aflate la inceput de drum. Astfel, daca vrei o viata lipsita de griji si un job legal care sa iti permita sa cumperi propriul apartament si masina la care visezi in numai cativa ani, programeaza un interviu in agentia din Constanta a celui mai bun studio de videochat din Romania si din lume, Studio 20!


Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →