Oferta de nerefuzat pentru case de marcat electronice

Publicat pe 21 Octombrie 2019
Casedemarcat.eu este, fara indoiala, unul dintre cele mai updatate magazine online, in ceea ce priveste oferta deoasebit de generoasa.

Casedemarcat.eu este, fara indoiala, unul dintre cele mai updatate magazine online, in ceea ce priveste oferta deoasebit de generoasa. Din magazin, orice antreprenor va putea sa achizitioneze produsul potrivit nevoilor pe care le are, indiferent ca este vorba despre case de marcat, POS-uri, cititoare si imprimante pentru coduri de bare, imprimante (fiscale sau termice), terminale si cantare necesare activitatilor de retail sau HORECA.

Mai mult de atat, managementul magazinului este continuu preocupat de posibilitatea de a le oferi clientilor sai cele mai bune solutii software si servicii de top, inclusiv pentru obtinerea unui „magazin la cheie”. Dincolo de produsele din oferta, posibilitatea de a fi ajutati sa faca alegerile cele mai bune conteaza foarte mult pentru clienti, iar specialistii de la Casedemarcat.eu au inteles acest lucru si au raspuns in consecinta.

De exemplu, clientii magazinului online sunt ajutati sa aleaga in mod eficient case de marcat electronice. Achizitionarea modelelor de case de marcat cu jurnal electronic este obligatorie in prezent, antreprenorii care nu respecta aceasta reglementare, fiind aspru sanctionati de catre inspectorii antifrauda. Amenzile sunt considerabile, acestea fiind cuprinse intre 8000 si 10000 lei, insa si mai grav este ca activitatea economica se va suspenda pana cand se va achizitiona o casa de marcat cu jurnal electronic.

Avantajele oferite de casele de marcat electronice privesc comerciantii si clientii acestora.

In primul rand, modul in care se transmit datele la ANAF de catre comercianti este determinant. Pana la hotararea de a se implementa obligativitatea caselor de marcat cu jurnal electronic, fisierele .xml erau extrase din casa de marcat pentru ca ulterior sa fie puse pe un calculator. Urma extragerea unui pdf, semnarea certificatului digital calificat si, in cele din urma, trimiterea catre administratia fiscala prin formularul A4200. Casele de marcat cu jurnal electonic fac posibil sa se lucreze cu mult mai eficient, fiind echipate cu wi-fi și bluetooth. Prin urmare, transferul datelor la ANAF se face direct.

Un alt avantaj notabil pe care noile case de marcat il asigura, consta in faptul ca se elimina obligativitatea rolelor -jurnal timp de doi ani. In cazul caselor de marcat electronice, datele fiscale sunt stocate pe un card de memorie. Bineinteles, o casa de marcat al carui jurnal electronic are mai multi GB, permite memorarea unui numar mai mare de bonuri.

Nu in ultimul rand, exista modele de case de marcat cu jurnal electronic care permit modificarea antetului de mai multe ori. Prin urmare, presupunand ca un antreprenor cu un business de retail sau hotelier va schimba adresa sediului sau va ajunge platitor de TVA, va putea sa schimbe rapid antetul, insa nu inainte de a trimite o notificare la administratia fiscala si de a primi confirmarea. In acest caz, pentru inlocuirea antetului nu se plateste suplimentar.

In concluzie, comerciantii care achizitioneaza case de marcat cu jurnal electronic, nu doar ca evita amenzi considerabile, ci vor beneficia si de avantaje tehnologice importante.

Domenii: Retail

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →