Oferta de servicii rent a car in Bucuresti cu multe avantaje

Publicat pe 21 Octombrie 2019
Inchirieri-masini.ro pune la dispozitia clientilor sai experienta unei companii de top si o flota auto generoasa.

Inchirieri-masini.ro pune la dispozitia clientilor sai experienta unei companii de top si o flota auto generoasa. Aflata sub umbrela WLC Rent a Car, o companie ale carei servicii includ si alte servicii dedicate - service auto si asistenta rutiera ,Inchirieri-Masini ofera aceesi calitate ireprosabila a serviciilor, cu care WLC si-a obisnuit deja clientii. Compania care asigura servicii de rent a car in Bucuresti, isi poate deservi clientii din aeroportul Otopeni din Bucuresti sau din orice loc din capitala si orice alt loc din tara.

Clientii Inchirieri-masini.ro sunt deopotriva persoane fizice si persoane juridice, carora le sunt necesare servicii de leasing operational sau de transfer si/sau tururi ale Romaniei. Politica companiei de inchirieri auto a facut posibil ca numarul acestora sa creasca de la an la an, intre altele, fiind deosebit de transparenta in ceea ce priveste preturile. De astfel, profesionalismul, seriozitatea si transparenta reprezinta pentru activitatea companiei, trei factori determinanti si, in acelasi timp, obiective majore.

Flota de masini este formata astfel incat sa multumeasca fiecare client

Compania poate sa inchirieze in prezent autovehicule economice sau de lux, care sa fie alimentate cu motorina sau benzina. De astfel, firma detine una dintre cele mai generoase flote dedicate serviciilor rent a car din tara.

Concret, clientii pot sa inchirieze autovehicule din clasele compact, economic si SUV, respectiv: Fiat Panda, Dacia Logan, Renault Grand Modus, Volkswagen Polo, Renault Clio, Skoda Fabia 1.0 TSI, Ford Fiesta 2018, Mitsubishi, Seat Ibiza ST, Citroen C-Elysee, VW Golf 1.6 TDI, Skoda Rapid 1.0 Tsi, Ford Focus SW, Skoda Rapid automata, Hyundai Elantra, Suzuki S Cross, Audi A4, Mercedes E Class si multe altele.

Avantajele colaborarii cu firma de inchirieri auto sunt numeroase

Dincolo de parcul auto care include masini care pot sa suplineasca nevoile tuturor clientilor, indiferent de cat de pretentiosi sunt acestia, avantajele companiei se materializeaza in urmatoarele aspecte:

- clientilor li se asigura un serviciu de suport non stop – prin live chat, telefonic sau e-mail. Ceea ce inseamna ca toti clientii vor primi informatiile de care sunt interesati in cel mai scurt timp;

- cu autovehiculele inchiriate poate fi parcurs un numar nelimitat de kilometri;

- clientii beneficiaza de servicii de asistenta rutiera in fiecare zi, la orice ora din zi sau din noapte;

- toate autovehiculele din flota au asigurari - Full Casco, respectiv RCA;

- tarifele pentru inchiriere sunt transparente si nu contin taxe ascunse. In plus, preturile sunt absolut corecte si accesibile;

- livrarea autovehiculelor se realizeaza oriunde in Bucuresti, fara a se percepe taxe suplimentare;

- in cazurile in care autovehiculele trebuie sa fie schimbate din cauza unor defectiuni, serviciul este gratuit;

- inchirierea pe termen lung are ca rezultat un pret mai mic chiar si cu 70% din pretul normal de inchiriere.

Suita de servicii si avantajele de care pot beneficia clientii, calitatea comunicarii si politica transparenta a firmei, au facut posibil ca Inchirieri-Masini.ro sa fie considerata o companie de top pe nisa in care isi desfasoara activitatea.

Domenii: Auto

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →