Oferta lunii pentru implant dentar in Bucuresti la PlazaDent

Publicat pe 15 Octombrie 2019
PlazaDent se remarca in randul stomatologiilor din capitala prin serviiciile de cea mai inalta clasa pe care le ofera, indiferent daca in discutie intra un implant dentar, tratamente de chirurgie orala, tratamente cu laserul cu dioda EPIC, tratamente ortodontice, de paradontologie sau estetica dentara.

PlazaDent se remarca in randul stomatologiilor din capitala prin serviiciile de cea mai inalta clasa pe care le ofera, indiferent daca in discutie intra un implant dentar, tratamente de chirurgie orala, tratamente cu laserul cu dioda EPIC, tratamente ortodontice, de paradontologie sau estetica dentara. Clinica de stomatologie este echipata cu tehnologie moderna, tocmai pentru a le oferi tuturor pacientilor solutii optime pentru o suita de probleme dentare si pentru a lucra la cele mai inalte standarde de calitate.  

Medicii stomatologi si asistentele au in prim plan starea de bine a pacientilor, inclusiv confortul psihic al acestora. In clinica, scopul urmarit este sa nu incapa discutii despre stres sau durere. Aceasta clinica de top in randul unitatilor similare bucurestene detine si o pagina online – PlazaDent.ro – in ideea in care viitorii pacienti sa se poata informa optim despre serviciile de care pot beneficia si preturile acestora.

Inclusiv persoanele carora le este necesara rezolvarea unor urgente dentare in Bucuresti, desi nu locuiesc in capitala, ci se afla in tranzit, vor putea sa beneficieze de servicii impecabile.

Oferta lunii la PlazaDent face referire la implant dentar

Pentru toti pacientii care ajung la PlazaDent si le sunt necesare implanturi dentare pentru a putea beneficia de aceasta forma inovativa de inlocuire a dintilor lipsa, managementul clinicii propune trei forme de abordare a planului de tratament la un pret corect si accesibil.

Implant dentar IBS Dental Magicore

Un brand corean de implant, IBS Dental Magicore necesitao interventie minim invaziva, realizabila in doar 10 minute, fara taieturi sau cusaturi. Astfel de implanturi sunt realizate din titan, un material biocompatibil cu organismul uman. Mai exact, este vorba despre titan – grad 5. Garantia tratamentului este de 10 ani, iar pretul include: 349 EUR pentru implantul in sine si 150 EUR pentru bont protetic si coroana metalo – ceramica. Prin urmare, pretul unui dinte complet este de 499 EUR.

Implant dentar Straumann

Brandul elvetian are mai mult de 20 de ani de experienta in ceea ce priveste implantologia dentara. Cu mii de articole stiintifice independente si cercetari indelungate, compania reuseste ca azi sa ofere cel mai bine documentat si apreciat sistem de implanturi dentare. Avantajele implantului Straumann urmaresc sa raspunda unor cerinte absolut necesare: siguranta, simplitate si versatilitate.

Pacientii care decid pentru un astfel de implant vor beneficia de vindecarea optima a tesuturilor intr-un timp scurt si de o stabilitate maxima a implanturilor. Mai mult de atat, implantul Straumann necesita o procedura chirurgicala flexibila.

Tipurile de implanturi Straumann includ:

 Implantul Standard: cu rezultate remarcabile pentru vindecarea one-stage sau transgingivala;

 Implantul Standard Plus: optim pentru amplasari trans-, semi- sau subgingivale in regiunea estetica;

 Implantul Tapered Effect: asigura implantare imediata.

Din oferta lunii nu lipsesc implanturile Sweden Martina - intr-o singura zi

Pacientii carora le sunt necesare mai multe implanturi dentare pentru a-si completa armonios dantura, pot opta pentru oferta de implant dentar intr-o zi – sase implanturi dentare si dinti provizorii la doar 2200 EUR (cel mai mic pret practicat in tara). Beneficiile acestei optiuni includ: estetica deosebita pe plus, osteointegrare rapida si inserare optima, vindecarea gingiei intr-un timp scurt si garantie 10 ani.

Domenii: New Media, Media

SEO BUSINESS MEDIA SRL

SEO, optimizarea pentru motoarele de cautare, reprezinta metoda de promovare online prin intermediul careia putem aduce un site in prima pagina de rezultate organice Google prin cresterea...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →