Oferta pentru noii clienți SeniorERP: funcționalități pentru creșterea vânzărilor, gratuit 6 luni

Publicat pe 7 Noiembrie 2020
Senior Software lansează o ofertă specială pentru companiile care vor să digitalizeze afacerea și să crească vânzările. Odată cu achiziția sistemului SeniorERP, afacerile primesc acces gratuit, timp de 6 luni, la funcționalități SFA, CRM și Dashboards, integrate in ERP.

Oferta specială este lansată de Senior Software odată cu noua versiune SeniorERP. Companiile care vor să își digitalizeze afacerea și să crească vânzările, la achiziția sistemului SeniorERP, primesc acces gratuit, timp de 6 luni, la funcționalități de SFA CRM și Dasboards, integrate in ERP.

SeniorERP este un software de management al afacerii care, de peste 17 ani, este folosit cu succes în peste 400 de companii din România. Sistemul ERP de la Senior Software este apreciat, în special, pentru flexibilitatea crescută, timpul redus de implementare, ușurința în utilizare și rezultatele imediate pe care le oferă.

Noua versiune a aplicației vine cu îmbunătățiri pe zona de mobilitate, având integrate funcționalități pentru managementul relațiilor cu clienții sau gestionarea forțelor de vânzări, accesibile din web sau de pe dispozitive mobile.

”Tinand cont de perioada pe care o traversăm, multe companii caută modalități de a-și susține planurile de business. Astfel, am considerat că, odată cu lansarea noii versiuni SeniorERP, este oportună o ofertă specială dedicată afacerilor care își doresc să fie mai aproape de clienți și înțeleg importanța automatizării.

Odata cu achiziția SeniorERP, companiile primesc gratuit, timp de 6 luni, cele mai noi funcționalități pentru optimizarea vânzărilor. Sistemul ERP a fost conceput în așa fel încât să le ofere managerilor vizibilitate asupra afacerii, să îmbunătățească procesul decizional și să crească productivitatea angajaților, susținând lucrul la distanță și mobilitatea”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Oferta SeniorERP este valabilă pentru toate contractele semnate până la finalul anului 2020. Companiile interesate să obțină vânzări mai mari într-un timp mai scurt și o gestionare mult mai eficientă a resurselor, pot aplica pe website-ul companiei pentru a beneficia de Oferta Senior Software.

Noul SeniorERP susține lucrul la distanță și oferă funcționalități pentru eficientizarea activității și creșterea vânzărilor:

  • CRM si SFA inclus, accesibile din web sau de pe mobil,
  • Dashboarduri interactive,
  • Sistem configurabil de alerte și notificări,
  • Chat între utilizatori,
  • Pachet Office integrat,
  • Fluxuri online de aprobare documente,
  • Trasabilitate documente și acces cu un click la repartizările acestora,
  • Serviciu de e-mailing integrat,
  • Calendar și taskuri.

Ocean Fish, Sano Vita, Parmafood, Sipex Company, Pangram – Monte Banato, Herlitz Romania, Dacia Plant, ApiLand, Aldis, Dinamic 92, Phoenix Contact, Vitacom Electronics, Lactate Torockoi - sunt doar câteva dintre companiile care folosesc SeniorERP de la Senior Software.

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de soluții integrate. Fondată în 2003, compania a realizat până în prezent peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica și Mantis Informatics. Senior Software a pornit business-ul cu o singură divizie, iar în prezent dispune de 6 divizii prin care implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din 160 de angajați.

Domenii: Afaceri, IT

SC Senior Software Agency SRL

Fondată în 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Compania a realizat peste 400 de implementări de succes, utilizând...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!