Oferte promotionale auto second hand – Investitii avantajoase din partea consultantilor Leasing Automobile

Publicat pe 22 Iunie 2017
Foarte multe persoane sunt interesate de achizitionarea unei masini rulate din cauza ca nu isi permit un automobil nou. Din pacate, o astfel de investitie poate fi riscanta, dat fiind ca exista o multime de autoturisme defecte, frumos cosmetizate, pregatite de vanzare.

Asadar, in cazul in care sunteti in cautarea unor oferte auto second hand cat mai sigure, Leasing Automobile este un dealer autorizat la care puteti apela cu toata increderea.

Beneficiati de un parc auto complet, finantare in leasing, rate sau prin programul de schimburi auto, dar si de preturi competitive.

Tipuri de vanzatori masini second hand

La o evaluare mai atenta a pietei, se poate observa ca exista trei tipuri de vanzatori auto, iar de unii ar fi bine sa va feriti.

Iata cele trei categorii de vanzatori:

Vanzatorul privat – In general, din aceasta categorie de vanzatori fac parte cei care au avut masina in proprietate o perioada mai lunga de timp, fie ca a fost noua, fie ca a fost cumparata tot second hand, si care s-au straduit sa o intretina cat mai bine.

Marea majoritate a proprietarilor sunt dispusi sa negocieze pretul final, insa nu foarte mult, mai ales daca sunt sinceri in ceea ce priveste istoricul automobilului si ofera facturi sau documente care sa confirme informatiile oferite despre acesta.

Samsarul – Vanzatorul mai putin cinstit sau bine-cunoscutul samsar este cel care urmareste sa vanda automobilele cat mai repede, negociaza cat mai mult si lasa la pret cu scopul de a-si convinge clientii ca fac o afacere excelenta.

Aceste persoane pot fi private, insa pot actiona si in calitate de dealer. Aceasta categorie de vanzatori trebuie evitata pe cat posibil, deoarece masinile au defectiuni ascunse sau mai rau, pot fi chiar furate.

Dealer-ul autorizat – Dealerul de incredere este cel autorizat, care detine un parc auto modern si ofera garantie, posibilitati de finantare , dar si un istoric real am masinilor.

Din aceasta categorie face parte si Leasing Automobile, unde aveti posibilitatea sa gasiti cele mai buna oferte auto second hand de pe piata. Desi sunt perceputi ca fiind mai scumpi, dealerii va ofera garantia unei investitii corecte pe termen lung.

Prin urmare, este foarte important sa luati o decizie mai bine informata atunci cand va pregatiti de achizitionarea unei masini second hand, deoarece nu puteti sti peste cine dati.

In plus, nu ezitati sa cereti cat mai multe recomandari din partea cunoscutilor si specialistilor in domeniu.

Cumpara o masina second hand fara batai de cap!

LeasingAutomobile.ro va asteapta cu numeroase marci auto second hand, precum BMW, Land Rover, Kia, Volvo, Peugeot, Dacia, Audi, Jeep, Mercedes, Mazda, Nissan, Opel, Hyundai, Renault, Skoda, Toyota si altele.

Aici aveti garantia unei investitii corecte, fara costuri sau defecte ascunse. In plus, beneficiati de finantare in leasing sau rate, adaptata cerintelor dumneavoastra, de care se ocupa in totalitate echipa Leasing Automobile.

De asemenea, orice masina este insotita de 3 luni garantie sau 15.000 km, revizie la predare si certificat de buna functionare.

Date de contact

Pentru mai multe informatii despre ofertele auto second hand, accesati leasingautomobile.ro

Showroom Galati: Blv. George Cosbuc nr. 138

Tel: 0741 41 44 88

E-mail: office@leasingautomobile.ro

Showroom Arad: Calea Timisorii nr. 142

Tel: 0741 41 44 66

E-mail: officearad@leasingautomobile.ro

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →