Oja semipermanenta - 3 beneficii de top!!!

Publicat pe 29 Decembrie 2018
Ti s-a intamplat sa-ti faci manichiura, sa fii extrem de multumita de rezultat dar in doar cateva clipe totul sa se distruga din cauza unei miscari gresite? Daca da, trebuie sa incerci oja semipermanenta.

Chiar si mai rau este atunci cand revii la salon pentru o corectare, De aceea manichiura cu oja semipermanenta este de vis. Este mult mai durabila, fara accidente, fara zone neacoperite inestetice.

Cu toata popularitatea din ultima vreme, oja semipermanenta credem ca poate fi denumita o adevarata senzatie. Poti cumpara kituri proprii si poti incerca sa-ti faci singura manichiura acasa la tine,ai nevoie doar de cateva echipamente, rabdare si putin talent. Investitia merita, iar talentul il poti capata pe parcurs, pentru ca poti deveni din ce in ce mai buna in ceea ce faci, sau sa aplici oja semipermanenta la un salon profesional.

Dar oja semipermanenta este cu adevarat o inventie care iti salveaza viata (sau cel putin unghiile) chiar daca nu ai o finete precisa.

Cu toate acestea, stii cum se spune - nu tot ce straluceste este aur. Exista cateva trucuri legate de oja semipermanenta si daca ajungi sa le cunosti vei obtine mai usor manichiura la care visezi.

Manichiura cu oja semipermanenta a devenit extrem de agreata in randul femeilor care nu au timp sa ajunga la salon atat de des pe cat si-ar dori sau ar avea nevoie. Aceasta noua tendinta esentiala pentru femei este atat de solicitata datorita fiabilitatii in timp.

Oja semipermanenta - 3 beneficii

- Aspect durabil, impecabil. Manichiura semi-permanenta face ca unghiile sa arate mai luminoase decat oja traditionala. Culoarea ramane intacta mult timp - de fapt ea se indeparteaza numai atunci cand unghia creste. In mod similar, acest tip de manichiura cu oja semipermanenta este foarte versatila. Tehnica poate fi de asemenea insotita de decorare digitala.

- Durata si rezistenta in timp. O manichiura cu oja semipermanenta dureaza mai mutl cu pana la 15 zile. Din acest motiv, oja semipermanenta a devenit cea mai buna alternativa a femeilor care calatoresc foarte mult si nu au timp sa ajunga des la salon.

- Uscare rapida. Oja semipermanenta se usuca foarte repede, comparativ cu oja traditionala care se poate sterge in primele cateva zeci de minute. Practic dupa ce scoateti mana din lampa UV oja este deja uscata si nu trebuie sa va faceti griji ca se poate sterge.

Comandati acum pachet 5 oja semipermanenta, in sticlute de 10 ml si incepeti sa va bucurati de toate avantajele pe care le presupune o manichiura de lunga durata.

Domenii: Lifestyle

login promotion

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →