OKFEA organizează Târgul de Crăciun în pandemie

Publicat pe 4 Decembrie 2020
Lanțul de cafenele OKFEA desfășoară în prezent un eveniment inedit pentru zona HoReCa, segment puternic afectat de efectele pandemiei: „Târgul de Crăciun la Okfea”. Deși organizarea târgurilor este restricționată pentru a limita rata infectărilor, echipa Okfea s-a adaptat condițiilor impuse și a creat un eveniment care să aducă atât bucurie clienților cât și sprijin micilor producători locali de bunătățuri pentru Crăciun.

Lanțul Okfea se bazează pe un concept modern și alternativ de coffee shop și folosește un sortiment de cafea italienesc premiat la nivel internațional, al cărui producător este membru al asociației Certified Speciality Coffee. Cu toate astea, Okfea oferă spre vânzare preparate la prețuri corecte și competitive, accesibile pentru orice buzunar, dar care ascund în spate o calitate excelentă a fiecărui produs, atent selecționat de către cei 2 fondatori ai conceptului, dintre cele mai naturale și proaspete produse disponibile pe piață.

“Pentru că vremurile sunt dificile și există o sumedenie de condiții și restricții pentru fiecare dintre noi, este important să nu uităm să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții, mai ales în preajma sărbătorilor de Crăciun. Astfel, ne-am gândit să creăm un eveniment specific acestei perioade, prin care să oferim clienților gustul și aroma sărbătorilor de iarnă. Deși nu este un târg în adevăratul sens al cuvântului, am introdus în meniul cafenelelor noastre câteva produse caracteristice târgurilor de Crăciun: vin fiert, turtă dulce, cozonac, fursecuri, biscuiți de casă, bastonașe, coșulețe-cadou, pe lângă celelalte produse specifice pe care le aveam deja în meniu: ciocolată caldă, cafea bună, salam de biscuiți, ciocolată de casă, nuga, sărățele de casă, cookies, vin de mure și altele. Până la sfârșitul anului, oferim zilnic fiecărui client ocazia de a se bucura de aceste produse cu aromă de Crăciun!”, a declarat David Ioanițescu, co-fondator Okfea.

Târgul de Crăciun la Okfea” se desfășoară zilnic în locațiile Okfea din București, Ploiești și Brașov și este modalitatea fondatorilor business-ului de a sprijini mici producători locali care, în mod normal, se bazau pe vânzarea acestor tipuri de produse tradiționale în cadrul târgurilor de Crăciun.

“Este un târg distanțat și accesibil unor grupuri mici, pentru că produsele se vând la pachet, accesul în locații este limitat, consumul restricționat, păstrăm distanța și respectăm regulile de igienă, dar în același timp, ne bucurăm împreună de perioada sărbătorilor! Dacă până acum, la micul dejun, ne delectam cu o cafea și un croissant, mai nou am descoperit o combinație mult mai delicioasă: cappuccino și cozonac de casă, preparat după o rețetă maramureșeană, dens și cu multă nucă”, a declarat Andreea Radu, co-fondator Okfea.

Okfea este un concept 100% românesc, având o denumire total românească, acționariat integral românesc și cu produse românești, venind în ajutorul micilor producători locali, ale căror produse sunt diversificate și integrate constant în meniul cafenelelor.

Managementul și planul de dezvoltarea a lanțului Okfea este clădit pe ideea de parteneriat în sistem de franciză, pentru a dezvolta durabil și eficient acest business de tip take away, în toată țara. Okfea este un business excelent și profitabil pe timp de criză, indiferent de forma și perioada în care o situație de urgență ar putea să mai aibă loc, făcând parte dintre puținele business-uri mici și medii din domeniul HoReCa care au fost minim impactate de criza distanțării și izolării, și asta datorită unui pariu făcut în urmă cu 13 ani pe o idee inedită: vânzarea de cafea la pachet, acompaniată de diverse alte produse conexe, manufacturate local.

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!