„Open Days” in cadrul Coworkcafe.ro, decembrie 2017

Publicat pe 20 Decembrie 2017
CoWorkCafe.ro lansează campania „Open Days” prin care oferă posibilitatea testării gratuite a serviciilor share-office între 27 și 29 decembrie 2017, în cadrul locației TheAtelier din Centrul Vechi al Capitalei, str. Gabroveni nr. 9.

Conceptul CoWorkCafe.ro propune un model nou al sistemului share-office, oferind clienților săi un mediu de lucru profesionist și, în același timp, flexibil din punct de vedere al costurilor. Clienții au acces la serviciile oferite fără a fi obligați să achiziționeze un abonament.

Prin această formulă, CoWorkCafe dorește să ofere o soluție oricărei persoane care are nevoie ocazional de un birou sau o sală de meeting, precum și posibilitatea unei gestionări mai eficiente a costurilor pentru orice freelancer sau antreprenor care are nevoie de un spațiu pentru întâlniri de afaceri, muncă individuală sau co-working alături de întreaga sa echipă, fără a se angaja la plata unei chirii lunare a unui birou.

Locația CoWorkCafe.ro este la îndemâna oricărei persoane ce se poate deplasa ușor în centrul Bucureștiului cu metroul, mijloacele de transport de suprafață sau cu mașina. Str. Gabroveni nr. 9 se află la câteva minute de numeroase parcări amenajate, stațiile de metrou Unirii sau numeroase stații RATB. Centrul Vechi al capitalei este, de asemenea, recunoscut pentru oferta bogată de restaurante, astfel încât se poate găsi ușor un loc pentru masa de prânz sau cină, în proximitatea spațiului de lucru din incinta TheAtelier.

CoWorkCafe.ro pune la dispoziție un spațiu de tip office modern dotat cu toate facilitățile necesare pentru întâlniri de afaceri, interviuri, prezentări sau activități de vânzare sau training. Zonele de lucru și sălile de întâlniri private sunt dotate cu birouri bine dimensionate, scaune ergonomice, conexiune la internet de superviteză WiFi GigaLan, multifuncționale sau proiector. Locația este deschisă între orele 8:00 și 20:00, iar sâmbăta între orele 10:30 și 20:00, putând alege ușor perioada potrivită, fie că ești o persoană matinală sau ai nevoie de un spațiu de birou seară târziu.

Nu în ultimul rând, CoWorkCafe este gata în fiecare zi să își întâmpine clienții cu o cafea deosebită, proaspăt prăjită, de cea mai bună calitate, a cărui mod de preparare este propus și controlat de unul din membrii Școlii Transilvania de Barista. Mai mult, locația este un loc propice pentru a te integra într-o comunitate de antreprenori, creativi și alți profesioniști din diverse domenii.

Biroul de tip „share-office” se adresează deopotrivă antreprenorilor, studenților, freelance-rilor, dar și angajatiilor care prin natura jobului se află într-o continuă mișcare și au nevoie de un spațiu de lucru în centrul orașului, departe de sediul companiei.

În cadrul evenimentului Open Days, între 27 și 29 Decembrie, toți cei interesați pot testa serviciile CoWorkCafe.ro achitând doar consumația din cafenea. Mai multe detalii despre această campanie sau serviciile CoWorkCafe.ro pot fi obținute la adresă de e-mail theatelier.ro@gmail.com sau numarul de telefon 0723 553 503.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!