Orașul Faptelor Bune începe astăzi, la ora 14:00. Urmărește LIVE cea mai frumoasă poveste de radio, la Radio ZU

Publicat pe 16 Decembrie 2021
În perioada 16 – 22 decembrie, DJ-ii ZU trăiesc o săptămână, zi și noapte, în Casa Radio ZU din Oradea.

Și cum începem un maraton de fapte bune dacă nu printr-un bilet de călătorie? Astfel, DJ-ii ZU au primit cel mai frumos cadou de sărbători: un zbor către Orașul Faptelor Bune, dar și câteva versuri emoționante și personalizate pentru fiecare în parte.

Cum a reacționat fiecare DJ și cum sună poezia cu care pornim călătoria spre #OrașulFaptelorBune, vezi în videoclipul de mai jos. Aici e și „biletul” tău: https://fb.me/e/1v4hVSIV. Hai cu noi în cel mai frumos „oraș" de pe Pământ! 

 

Prin urmare, în perioada 16 - 22 decembrie, Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește prin dăruiește. Platforma este activă pentru cei care doresc să îndeplinească o moftă sau să înscrie o poftă, pe radiozu.ro la categoria „Orașul Faptelor Bune”.

Urmărește Orașul Faptelor Bune 2021, cea mai frumoasă campanie de radio, LIVE, pe toate platformele RADIO ZU (http://www.radiozu.ro/live).

Cele mai importante momente vor fi transmise pe conturile de Facebook și de Instagram ale Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Domenii: Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!