Organizezi un eveniment în afara localității? Iată de ce trebuie să ții cont!

Publicat pe 10 Decembrie 2019
Trebuie să organizezi un team building sau un eveniment asemănător în afara localității? Deși poate părea o responsabilitate mare, lucrurile sunt în realitate mai simple decât crezi. Pentru a crea o experiență plăcută pentru participanți, ține cont de sfaturile de mai jos!

Creează un plan detaliat din timp

Scrie un plan pe o foaie, alături de un deadline pentru realizarea lui! De asemenea, decide care va fi bugetul disponibil. În acest fel, vei ști și de ce opțiuni dispui. Dacă este necesar, acordă-ți timp câteva săptămâni sau mai mult pentru a fi sigur că ai pus totul la punct. Alege o dată în care angajații să fie în timpul programului de lucru! Dacă organizezi evenimentul într-o zi liberă, nu doar că va fi neplăcut pentru ei, dar s-ar putea să le și afectezi viața personală. În cazul în care un proiect în firmă este încă în desfășurare, așteaptă până când acesta este finalizat, pentru a nu crea probleme.

Decide ce activități se vor desfășura

Într-un team building, participanții pot lucra împreună pentru atingerea unui scop prestabilit. Să găsești o activitate potrivită pentru grup poate fi însă o provocare, mai ales dacă sunt multe persoane implicate.

Totuși, poți încerca una din următoarele variante:

  • Jocuri în aer liber: Cele mai populare sunt jocurile sportive, cele în care participanții sunt legați la ochi și Trivia.
  • Traseele cu ATV: Această activitate o poți organiza indiferent de anotimp. Participanții pot conduce prin bălți de noroi, pe timp de vara, sau să treacă prin nămeți de zăpadă, pe timp de iarnă! Traseele sunt de obicei private și există instructori care oferă sprijin.
  • Vânătoarea de obiecte: În acest program poți introduce mai multe activități fizice sau logice, pe care le vei determina în funcție de specificul zonei, anotimp și cine participă. Grupul se împarte în echipe și acestea trebuie să pornească pe o rută și să dezlege diferite indicii, având la final aceeași destinație.

Aceste activități cresc nivelul de energie al grupului și entuziasmul, construind în același timp și relații de prietenie mai puternice între membri.

Stabilește condițiile de transport și cazare

Nu te poți baza pe faptul că toți colegii vor putea ajunge în afara localității, deoarece unii dintre aceștia nu dispun de mașină personală. De aceea, ar fi mai bine să asiguri tu transportul până la locația aleasă. Pentru asta, poți apela la o firma care oferă servicii de închiriere pentru autocare sau microbuze, precum Transfero.

În acest fel, dispui de următoarele avantaje:

  • Există suficient spațiu pentru toată lumea: Cu ajutorul unui microbuz, poți lua toți angajații, indiferent de numărul acestora. Iar dacă grupul depășește 20 de persoane, un autocar va dispune de 50 de locuri.
  • Ai siguranță: Locurile sunt confortabile și ai siguranța că niciunul dintre bagaje nu ajunge pe drumuri sau se pierde.
  • Ai parte de rapiditate și flexibilitate: Șoferii respectă programul precizat înainte de închiriere și găsesc rute rapide până la destinație.
  • Nu există costuri suplimentare: Nu trebuie să plătești benzină sau costuri de parcare. În general, prețurile de închiriere precum cele de la transfero.ro sunt fixe și nu au tarife ascunse.

Cum rămâne cu cazarea? Dacă evenimentul are loc într-o perioadă aglomerată din an, trebuie să faci închirierea din timp, deoarece prețurile vor crește. Ține cont de numărul minim de paturi de care este nevoie și de facilități. Ai grijă să stabilești și condițiile de masă, dacă nu vrei să luați la rând toate restaurantele din zona în care urmează să vă petreceți timpul împreună.

Cum să organizezi evenimentul perfect?

Atunci când organizezi un eveniment în afara localității, trebuie să ai un plan bine pus la punct și să ții cont de condițiile de cazare și transport. Stabilește bugetul, decide ce activități se vor desfășura și încearcă să nu elimini din timpul liber al participanților. Urmează sfaturile acestea și vei putea crea o experiență plăcută pentru toată lumea!

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →