Ovaționați cu Gorenje Simplyfans și susțineți-vă echipa preferată în runda principală

Publicat pe 20 Ianuarie 2022
Gorenje este un jucător important și valoros pe terenul handbalului. În urmă cu peste 30 de ani, compania a recunoscut valoarea unuia dintre cele mai populare sporturi de interior din Europa și a devenit un sponsor valoros al unuia dintre cluburile fruntașe de handbal din Slovenia – RK Gorenje Velenje. Pe lângă faptul că este un sponsor loial al clubului local, Gorenje a fost, timp de mai mulți ani, și sponsor al Federației de Handbal Feminin din Slovenia, partenerul oficial al Ligii Campionilor EHF Masculin începând din 2017 și sponsorul oficial al EHF EURO Masculin în 2018 și 2020.

Ovaționați cu Simplyfans și susțineți-vă echipa preferată în runda principală

Cea de-a cinsprezecea ediție a campionatelor europene de handbal masculin se desfășoară în Ungaria și Slovacia.

Cele 24 de selecționate au fost repartizate în 6 grupe, ale căror meciuri au avut loc la Budapesta, Debrecen, Szeged, Bratislava și Kosice. Primele două clasate din grupele preliminare vor merge în cele două grupe principale, de unde tot primele două se vor califica în semifinale, iar echipele de pe locul 3 vor disputa un joc pentru locurile 5-6. Marea finală va avea loc duminică, 30 ianuarie, la Budapesta.

Grupele principale urmeaza să debuteze in 20 ianuarie, cu meciurile care se vor juca la Budapesta și Bratislava. Primele două clasate din fiecare grupă se califică în semifinale.

Echipele calificate sunt: Grupa principală 1: Danemarca, Franța, Islanda, Olanda, Croația, Muntenegru, Grupa principală 2: Germania, Spania, Rusia, Norvegia, Suedia, Polonia.

Fanii încântați din Europa conectați la campania inovatoare și distractivă Simplyfans abia așteaptă să înceapă runda principală. Imaginea campaniei Simplyfans din acest an este din nou Nikola Karabatić, unul dintre jucătorii de handbal de top din lume, a cărui putere și seriozitate o reflectă pe cea a fanilor din toată Europa și valorile principale ale Gorenje.

Campania Simplyfans împreună cu Nikola Karabatić – jucătorul cu cele mai multe meciuri EURO

Jucătorul Franței, Nikola Karabatić, ambasadorul Simplyfans țintește spre cel de-al patrulea trofeu EHF EURO al său după câștigurile din 2006, 2010 și 2014. El este și jucătorul care a jucat cel mai multe meciuri EHF EURO din 2004 până în 2022 – 63 să fim exacți, marcând 264 de goluri în total. Echipa care are cel mai mare procent de câștig din toate timpurile, având în vedere toate competițiile din 1994 până în 2020 este echipa Spaniei.

Campania captivantă Simplyfans

Gorenje nu este un jucător care se retrage repede și cu siguranță știe cum să-și susțină campionii. Campania mega populară #simplyfans se va alătura din nou forțelor susținătoare din toată Europa cu sloganul Dăm tot ce-i mai bun pentru echipă și acasă. Pentru a participa, aceștia invită pe toată lumea să urmeze canalele de socializare @gorenjesimplyfans unde fanii pot folosi limbajul universal al emojiurilor și pot participa la quizz-uri și ghicitori, precum ghicirea țării în baza a 4 emojiuri. Coregrafiile de ovaționare creative nu sunt nici ele lăsate deoparte. Participanții pot câștiga o gamă largă de premii atractive, chiar și posibilitatea de a-și susține echipa din tribune. Pentru noutăți, asigurați-vă că verificați pagina web www.simplyfans.eu și canalele de socializare ale acesteia.

Pentru știri și informații vă invităm să urmăriți Gorenje pe Facebook și pe Instagram.

:::::

Despre Gorenje

De la începuturile sale din 1950, Gorenje s-a extins într-o corporație multinațională și o marcă recunoscută la nivel internațional. O marcă dedicată conceperii și perfecționării de aparate electrocasnice de cea mai bună calitate, la standarde supreme de design și pentru mediu. Astăzi, fiecare inovație pe care o oferă are scopul de a simplifica, deoarece compania consideră că simplitatea contează. Valorile de bază ale mărcii, în afară de simplitate, sunt clare: eficiența operațională, longevitatea și dezvoltarea durabilă. După ce a devenit parte din grupul Hisense în 2018, Gorenje a primit oportunitatea de dezvoltare în continuare la nivel mondial. Fuziunea a avut drept rezultat un producător important care oferă atât electronice de consum cât și produse albe, fapt ce constituie un exemplu rar în industrie, dobândind un avantaj competitiv pe viitor.

Gorenje este un jucător important și valoros pe terenul handbalului. În urmă cu peste 30 de ani, compania a recunoscut valoarea unuia dintre cele mai populare sporturi de interior din Europa și a devenit un sponsor valoros al unuia dintre cluburile fruntașe de handbal din Slovenia – RK Gorenje Velenje. Pe lângă faptul că este un sponsor loial al clubului local, Gorenje a fost, timp de mai mulți ani, și sponsor al Federației de Handbal Feminin din Slovenia, partenerul oficial al Ligii Campionilor EHF Masculin începând din 2017 și sponsorul oficial al EHF EURO Masculin în 2018 și 2020.

Pe lângă faptul că este un partener valoros de sponsorizare în domeniul handbalului, Gorenje este, de asemenea, sponsorul general al echipei de schi Slovenian Nordic și este foarte dedicată fotbalului în calitate de sponsor oficial al UEFA Euro 2020™, un partener oficial al Cupei Mondiale FIFA de la Qatar din 2022™ și, începând din 2020 în calitate de partener global al clubului de fotbal Paris Saint-Germain.

Despre EHF EURO Masculin 2022

Evenimentul EHF EURO Masculin 2022 de anul acesta are loc în cinci orașe din Slovacia și Ungaria în perioada 13-30 ianuarie. 24 de națiuni aspiră la ridicarea trofeului pe 30 ianuarie și sunt pregătite să dea tot ce au mai bun. Sloganul turneului de anul acesta este Urmăriți meciuri. Vedeți mai multe cu trei săptămâni de divertisment handbal wall-to-wall asigurat. Verificați toate informațiile relevante și rămâneți la curent vizitând www.eurohandball.com.

Domenii: Afaceri, Lifestyle

SC Gorenje Romania SRL

Gorenje, producatorul celor mai inovatoare produse electrocasnice, in materie de design, din lume! Infiintat acum 70 de ani, Grupul Gorenje este unul dintre cei mai mari producatori de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!