Ovidiu Joita lanseaza JediSeoSchool.ro, prima scoala de specialisti SEO din Romania

Publicat pe 11 Decembrie 2018
Detii un business online si vrei sa afli cum poti cuceri pozitiile de top ale motoarelor de cautare? Sau esti pur si simplu pasionat de SEO si marketing online si iti doresti o cariera in domeniu? Pentru toti cei care vor sa afle tainele "fortei Google" si cum sa o stapaneasca, s-a deschis prima scoala de specialisti SEO din Romania: JediSeoSchool.ro. Conceptul JediSEO School s-a nascut inca din 2017, cand Ovidiu Joita, CEO si owner iAgency.ro, a anuntat in prezentarea sa din cadrul evenimentului TeCOMM, deschiderea acestei scoli de SEO in viitorul apropiat.

Prima promotie de viitori specialisti SEO va incepe cursurile in februarie 2019. Spre deosebire de cursurile SEO obisnuite, cursul oferit in cadrul JediSeoSchool se intinde pe o perioada de 2 luni de zile, cu o frecventa de 3 zile pe saptamana, propunand o abordare diferita, care sa ofere participantilor o pregatire avansata si o intelegere temeinica a celor mai importante concepte din SEO si marketing online.

Indiferent ca esti deja familiarizat cu tehnicile de optimizare SEO sau auzi pentru prima oara de acest termen, cursul SEO oferit de JediSeoSchool te va ajuta sa stapanesti secretele acestei meserii si sa construiesti o fundatie solida pentru o viitoare cariera in domeniu. Vei avea parte de module de curs SEO introductiv, astfel incat sa intelegi exact ce presupune aceasta activitate. Iata care sunt acestea:

1) Optimizare On-Page

2) Optimizare Off-Page si linkbuilding

3) Indicatorii de User Experience

4) Valoarea brandului in online - brand awareness

Cei care se vor inscrie la acest curs SEO complet vor avea parte de:

    • informatii teoretice atent structurate si de actualitate, in concordanta cu ultimele tendinte ale domeniului

    • aplicatii practice si studii de caz

    • seminarii sustinute alaturi de cele mai importante nume din mediul online romanesc

    • materiale de curs si teme pentru acasa

De asemenea, la finalul celor 2 luni de curs SEO, participantii vor primi o diploma de absolvire impreuna cu un calificativ care va evalua modul in care acestia au absorbit cunostintele. In plus, cursantii care vor demonstra calitati si skill-uri deosebite vor primi o oferta de job din partea iAgency.ro si vor avea posibilitatea de a face parte din echipa unei agentii care ofera servicii SEO de top.

Cursurile vor fi sustinute chiar de Ovidiu Joita, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti SEO din Romania. Ovidiu a sustinut prezentari, seminarii si masterclass-uri la mai multe evenimente de online din Romania si din strainatate, activand cu succes in acest domeniu de 15 ani. Anul acesta, iAgency.ro, agentia SEO pe care o conduce, a implinit 10 ani de activitate.

Cand incepe prima promotie JediSeoSchool si care este modalitatea de inscriere?

Prima promotie a cursului incepe pe 4 februarie 2019 si se termina pe 27 martie 2019. Inscrierile se fac in perioada 1 decembrie 2018 – 20 ianuarie 2019, direct pe site-ul www.jediseoschool.ro. Locurile sunt limitate la 12 cursanti, asadar cei care vor sa prinda un loc trebuie sa se grabeasca!

Domenii: Afaceri

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →