Pachet integrat de servicii Apa H2On si Cafeaua illy!

Publicat pe 10 Octombrie 2017
H2On & illy

Apa H2On și cafeaua Illy, împreună în casa ta!

Locuiești în București sau în Ilfov și te-ai săturat să aștepți zile întregi să-ți fie livrată apa comandată? Lasă grija transportului de apă în seama noastră și îți garantăm livrarea în aceeași zi! Cu H2On în casa ta, ai o sursă permanentă de apă proaspată, pe care o poți folosi cum vrei: rece sau fierbinte, instant.

Mai mult decât atât, ajungem la tine fără costuri de livrare, fără contract și fără comandă minimă. La H2On comanzi cantitatea de apă de care ai nevoie și nu ești nevoit să semnezi un contract de zeci de pagini, cu clauze abuzive. Acum, timpul pe care l-ai fi alocat citind un contract, îl poți petrece alături de familie.

Și asta nu este tot: elementul surpriză vine începând cu luna octombrie! Alături de brandul H2On își face apariția cel mai cunoscut brand de cafea – Illy.

Despre Illy se știe deja că este una dintre cele mai bune cafele la nivel mondial. Bogată, densă, dar și catifelată, Illy este o cafea distinctă. Prezentă în 140 de țări, Illy încântă cu gustul special dat de amestecul a 9 sortimente de cafea 100% Arabica.

Practic, cu un singur apel telefonic le poți avea, pe amândouă, în casa ta, la birou sau oriunde ai nevoie de apă și cafea. H2On se adresează tuturor persoanelor care au un ritm de viață alert și preferă să facă altceva cu timpul lor, decât să-l piardă prin supermarket.

Ofertele atractive, pachetul integrat de servicii și garanția unui partener de încredere ne diferențiază oricând de concurența noastră!

Serviciu unic în #România!

https://www.facebook.com/ApaH2On/

https://www.instagram.com/apaH2On/

Domenii: Afaceri

SC NISRE SRL

Serviciu unic in Romania! Pachet integrat de apa , ceai si cafea! Livrare in aceeasi zi , fara contract , fara garantie , fara comanda minima! Transport gratuit!

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →