Panourile fotovoltaice – Afacerea ta susține energia verde?

Publicat pe 16 Decembrie 2020
În prezent, lumea este dependentă de energie și majoritatea populației de pe Terra folosește combustibili fosili în scopul satisfacerii acestor necesități de bază. Acest lucru afectează mediul, în mod conștient, în special în cazul în care energia consumată este de proporții mai mari, decât la o locuință de dimensiuni normale.

Ne referim aici la pensiuni și hoteluri, pentru că, știm cu toții cât este de importantă electricitatea în acest tip de afacere. Fie că ne referim strict la iluminat și producerea de apă caldă menajeră, fie că vorbim despre încălzirea piscinelor și utlizarea diferitelor aparate casnice, este vital ca acest tip de construcții să dispună de o sursă sigură și continuă de curent. Chiar dacă un turist, deși alege zone mai retrase, în mijlocul naturii, preferă să găsească aici un nivel ridicat de condiții.

Soluția este simplă, de viitor și presupune utilizarea radiaților solare prin captarea acestora de către panourile fotovoltaice. Mai exact, pământul primește zilnic, o cantitate destul de mare de lumină solară, aproximativ 1.000 W/m², care variază bineînțeles, in funcție de poziționarea pe glob și de intensitate. Această lumină poate fi absorbită sau reflectată înapoi în spațiu, iar aici intervin panourile care transformă această lumină în energie.

Mai mult decât atât, pe lângă beneficiile primite de clienții care se vor caza în unitățile dotate cu acest tip de energie, este necesar să știi că aceasta presupune o investiție recuperabilă, întrucât costul inițial este foarte scăzut dacă îl raportăm la eficiența și utilizarea îndelungată a aportului energetic. Practic, energia preluată de la Soare este complet gratuită, în afară de investiția inițială, nu vor apărea costuri adiționale, întrucât nu se consumă combustibilii fosili, deci nu vor fi influențate de fluctuațiile de preț ale acestora.

Pe lângă faptul că pensiunea sau hotelul tău dispune de un tip de energie ieftin și sustenabil, sistemele solare sunt ușor de instalat de către echipa noastră de profesioniști, sunt total nepoluante, nu sunt supuse riscului de a exploda, de a emite substanțe toxice sau reziduuri, deci sunt foarte prietenoase cu mediul înconjurător.

Energia electrică a devenit, cu siguranță, o necesitate și poate fi reprodusă la scară largă, chiar dacă unitatea de care dispui, nu este racordată la rețeaua de energie publică, pentru simplu fapt, că ai ales să fie mai retrasă și să întâmpine clienții într-un mediu prietenos și sănătos.

Carpat Energy, oferă în acest sens, Sistemele Fotovoltaice Off Grid, care pot fi adaptate în funcție de necesitățile tale, fără să depinzi de rețeaua de energie publică. Avantajele sunt multiple, o unitate dotată cu acest tip de panouri îți oferă posibilitatea de a deveni simultan atât producător cât și consumator de energie și posibilitatea de a deține o unitate independentă energetic.

Pentru un viitor cât mai verde în domeniul turismului, ne găsești pe carpatenergy.ro

Domenii: Afaceri, Energie, Turism

CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Branziba (cunoscuta anterior ca Brandion Agency) este o agentie performanta de branding si marketing. Ai nevoie de mai multi clienti? Contacteaza-ne!

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!