Parcare Otopeni - eficiență, siguranță, supraveghere 24/7

Publicat pe 5 August 2020
Parcare Otopeni este un nou proiect destinat celor ce doresc să beneficieze de călătorii liniştite şi  grad ridicat de siguranţă.  Noul spațiu este amenajat special pentru a primi autoturismele şi pentru a le menține în deplină siguranța câtă vreme proprietarii călătoresc. Indiferent de situație, indiferent de destinație, noua parcare Otopeni este prevăzută cu sisteme moderne de monitorizare live, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Astfel clienți au garanția siguranţei bunurilor personale.

Aflată la doar trei minute de aeroportul Henri Coandă, zona este organizată pentru a găzdui un număr mare de autovehicule. În afară de avantajele legate de siguranţă şi bună organizare clienţii vor fi surprinşi cu preţuri mici, mult mai mici decât cele practicate de operatorii Aeroportului Internațional. Cei ce aleg această soluţie de parcare aeroport Otopeni vor plăti mai puţin pentru bunăstarea autoturismului, fie că aleg să îl lase în grija companiei o zi, două, trei, o săptămână sau o lună.

Operaţiunile simple de parcare a autoturismului şi transfer aeroport sunt doar câteva dintre avantajele de care pot beneficia cei ce aleg această Parcare Otopeni, însă nu sunt singurele. Clienţii care doresc siguranţă şi confort pot alege şi serviciile de transfer aeroport! Vor avea parte de experienţe deosebite. Soluţiile propuse sunt gândite să crească starea de bine în orice condiţie! Condiţiile meteo, condiţiile de trafic, starea de oboseală accentuată sunt principalii factori care pot transforma experienţa de călătorie şi transfer în una neplăcută. Nu şi în cazul persoanelor care aleg extensiile de servicii ale acestora. Cu personal super calificat, cu oameni empatici, atenţi la nevoile celor din jur şi echipamente de transport adaptate pentru sporirea confortului personal, situaţia de modifică în bine.

Parcare Otopeni se adresează oamenilor de afaceri care doresc să îşi ştie în siguranţă autoturismul personal, sau autoturismul companiei, pe durata călătoriilor realizate în scop de serviciu.

Parcare Otopeni este accesibilă tinerilor şi familiilor care călătoresc în interes personal, pentru studii sau merg în vacanţă. Reprezintă cea mai confortabilă şi mai convenabilă soluţie pentru familiile cu copii de toate vârstele. Serviciile asociate de transfer aeroport sunt bine gândite, în vederea optimizării timpului personal. 

Parcare Otopeni - servicii variate, uşor de accesat

Parcare Otopeni este o soluție la îndemână pentru clienții care aleg să facă rezervarea telefonic şi online, însă este accesibilă şi clienţilor care aleg să vină direct, fără a face o programare în prealabil. Preţurile pentru serviciile de parcare nu sunt influenţate de modalitatea de rezervare. Indiferent de opțiune, costurile rămân la fel de mici şi de competitive. 

Formularele de contact create de specialişti sunt uşor de accesat şi de completat, chiar şi de cei mai puţin familiarizați cu utilizarea resurselor online. Astfel singura grijă a clientului este de a menţiona detaliile legate de zi, oră, autoturism, de restul de ocupă operatorii experimentaţi.

Parcare Otopeni  - servicii de transfer autoturism

Mulţi aleg să parcheze autoturismul şi apoi să găsească soluţii de transfer confortabile. Pentru a spori starea de bine şi de confort Parcare Otopeni a lansat servici personalizate. Clienţii pot alege să fie transferaţi către aeroport, şi invers, cu autovehicul pus la dispoziţie de companie, sau pot alege să le fie transferat autoturismul către parcare. Acest serviciu presupune transferul maşinii, parcarea acestuia, găzduirea pe durata călătoriei şi apoi returnarea mașinii în faţa aeroportului la porta de sosire. De aici este preluată direct de proprietar. Serviciile sunt optimizate în vederea valorificării timpului şi creşterii confortului celor ce le aleg. 

Avantaje Parcare Otopeni

Clienţii care aleg serviciile de parcare Otopeni vor beneficia de numeroase avantaje. În primul rând ajung la timp la aeroport. Lasă maşina în siguranţă, fără a avea grija acesteia sau a bunurilor personale. Pot beneficia de servicii conexe de transfer. Au avantajul calităţii şi a preţurilor mici.  Rezervările pot fi realizate online, prin completarea formularului de contact, telefonic accesând numerele disponibile pe pagină web dar şi la faţa locului.

Opţiunile de plată sunt variate: transfer bancar, cash sau cu cardul bancar.

De reţinut: 

  • Parcare Otopeni oferă servicii de staţionare a autoturismelor; 
  • paza şi protecţie non stop;
  • servicii de transfer eficiente; 
  • confort ridicat;
  • preţuri competitive. 

Domenii: Auto

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!