Parcurgerea chestionarelor auto pentru categoria D – sfaturi pentru studiu

Publicat pe 11 Ianuarie 2017
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Mijloacele de transport in comun implica detinerea unui permis de conducere pentru categoria D. Aici, soferul trebuie sa se pregateasca nu numai pentru a conduce vehiculul dar si pentru a ajunge de fiecare data la destinatie in siguranta cu pasagerii.

Cu toate ca aceste chestionare DRPCIV ca format seamana cu cele pentru categoria B, in acest caz pot sa apara intrebari care au legatura cu siguranta pasagerilor, legate de masa maxima autorizata. Aceasta categorie pregateste soferi pentru un scop mult mai inalt decat cel de simplu sofer.

Cum sa completati eficient chestionare auto pentru categoria D?

In momentul in care incepeti sa completati chestionare auto pentru categoria D trebuie sa va asigurati ca sunt cele agreate de DRPCIV si sa fie actualizate. Pe site-ul nostru scoala de soferi intotdeauna veti putea sa gasiti ceea ce aveti nevoie.

Desigur, trebuie sa fiti atent sa nu confundati chestionarele cu cele pentru alte categorii. Fiecare categorie in parte are propriul set de intrebari dupa care trebuie sa va pregatiti pentru obtinerea permisului pentru categoria respectiva. In ceea ce priveste procesul de invatare acesta decurge alaturi de instructori cu experienta pe autovehicule specifice pentru aceasta categorie.

Este recomandat sa parcurgeti integral fiecare chestionar pentru a asigura o probabilitate de promovare cat mai mare. Pe site-ul nostru veti putea sa gasiti toate materialele necesare pentru studiu astfel incat nu va fi necesar sa le achizitionati din alte surse pentru a va asigura pregatirea.

Inainte sa va apucati sa completati chestionare auto trebuie sa va stabiliti un ritm de invatare si alocati timp suficient pentru a parcurge intrebarile. Daca nu intelegeti ceva nu ezitati si intrebati instructorul iar acesta va va oferi o explicatie competenta.

Posesoul unui permis de conducere categoria B in urma obtinerii acestuia va fi apt din punct de vedere legal sa conduca autovehicule cu mai mult de 8 locuri pe scaun, autobuze, troleibuze sau chiar tramvaie. Numai dupa ce va fi declarata persoana admisa la examenul pentru obtinerea permisului va putea sa conduca autovehicule destinate pentru transportul in comun.

Conditii si alte informatii pentru obtinerea permisului pentru categoria D

Daca se detine categoria B cursul pentru obtinerea permisului de conducere dureaza 12 saptamani timp in care se efectueaza 50 de ore de pregatire teoretica si 50 de ore de pregatire practica. Daca se detine categoria C sau D1 cursul pentru obtinerea permisului dureaza cel putin 8 saptamani, timp in care se efectueaza 50 de ore de pregatire teoretica si 30 de ore de pregatire practica. Asadar nu este posibil ca inca din prima sa se opteze pentru categoria D.

In momentul in care completati chestionare auto este recomandat sa acordati o atentie deosebita intrebarilor din care este compus si sa nu studiati niciodata atunci cand sunteti obosit. De asemenea, nu faceti chestionare auto de pe telefonul mobil intrucat va fi imposibil de monitorizat progresul si chiar daca este posibil nu veti reusi sa invatati prea mare lucru.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre ce trebuie sa faceti pentru a obtine permisul de conducere pentru aceasta categorie intrati pe site-ul nostru www.driveschool.ro unde veti putea gasi toate informatiile necesare.

Director: Nicolae Comandatu


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!