Pardoseli flotante de la Milucon - solutia ideala pentru obtinerea unor pardoseli estetice

Publicat pe 25 Mai 2017
Diferite sisteme electrice care se gasesc in incaperile unei locuinte detin o groaza de cabluri si instalatii care atarna pe podea si creaza un aspect inestetic.

Solutia pentru aceasta problema o reprezinta pardoselile flotante care sunt instalate in asa mod incat sa acopere toate aceste elemente.

Milucon realizeaza pardoseli flotante care constau din montarea la diferite inaltimi fata de podeaua din beton a unor picioruse din otel peste care seaplica placi din lemn astfel incat sa se obtina o pardosea estetica si care in acelasi timp ascunde toate cablurile care se pot gasi int-ro incapere.

Pardoseli flotante - trasaturi importante ale acestora

Pardoselile flotante detin un aspect asemanator cu cel al parchetului si precum acesta din urma ele pot fi acoperite cu covoare sau mocheta.

Cel mai important aspect la pardoselile flotante este faptul ca ele rezulta intr-o suprafata plana, cu un aspect estetic puternic impregnat si care emana eleganta, dar si o tenta de confort caci ele se potrealiza in diferite culori care imita nuantele lemnului.

Pardoselile flotante transforma orice spatiu, oricat de sumbru nu ar fi, in spatii sigure si placute caci culorile deschise ale acestei pardosele contribuie la amplificarea luminii din incapere.

In plus, pe langa faptul ca aceste pardoseli ascund cablurile si diverse instalatii, acestea mai permit si repararea sau schimbarea elementelor care se deterioreaza in timp la aceste sisteme.

Izolarea din punct de vedere termic este un alt aspect important la acest tip de pardoseli flotante. Aceasta termoizolare se obtine prin faptul ca elementele constituitive ale pardoselei se instaleaza la o anumita inaltime fata de suprafata de beton, astfel incat temperatura betonului care tot timpul este scazuta nu se transmite si la suprafata pardoselei.

Pardoseli flotante de la milucon - avantaje in utilizare

Cea mai importanta caracteristica a pardoselilor flotante realizate de Milucon este faptul ca ele ascund cablurile inestetice din incaperi. Insa cu toate acestea, exista si alte avantaje care pun in valoare acest tip de pardosea:

Pardoselile flotante pot fi instalate intr-un mod simplu, rapid si usor. Astfel, timpul in care o incapere nu sepoate utiliza din cauza lucrarilor este relativ scurt.

Pardoselile flotante prezinta si caracteristici de izolare fonica ceea ce permite ca pasirea pe aceste pardosele sa se realizeze fara producerea unui zgomot strident.

Curatarea pardoselilor din aceasta categorie se realizeaza foarte simplu si rapid, prin utilizarea ustensilelor special adaptate pentru astfel de pardosele.

Milucon.ro - solutii inovative pentru casa ta

Milucon.ro este un lider in domeniul realizarii pardoselilor flotante, solutiile si ofertele acestei companii fiind particularizate dupa necesitatile fiecarui client pentru ca rezultatele obtinute sa rezolve inmod unic orice problema aparuta.

Iar daca va doriti o ansamblare de o calitate inalta a elementelor componenete a unei pardoseli flotante si obtinerea unor rezultate calitative, Mulicon ofera cele mai ireprosabile servicii in acest sens.

Aplicarea procedurilor pentru obtinerea pardoselilor flotante urmeaza niste criterii standart riguroase astfel incat orice rezultat sa fie pe placul atat a companiei cat si a clientilor. Acest lucru este posibil prin intermediul personalului experimentat si acreditat al companiei care depune toate diligntele necesare in obtinerea rezultatelor dorite.

Informatii suplimentare despre ofertele companiei in privinta realizarii pardoselilor flotante pot fi consultate la adresa www.milucon.ro sau pot fi aflate prin apel telefonic la 0766419049.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!