Pardoseli profesionale si servicii de instalare marca Milucon: aplicatii pentru pardoseli PVC

Publicat pe 31 Mai 2017
In urma dezvoltarii paletei de optiuni in ceea ce priveste pardoselile utilizate atat pentru amenajari interioare, cat si pentru cele exterioare, acelea fabricate din PVC ofera la ora actuala calitate superioara si diferite proprietati care le diferentiaza de pardoselile clasice.

Toata tipurile de pardoseli din categoria pardoseli PVC sunt caracterizate de un design modern, pret adecvat si multiple beneficii pentru o varietate de spatii unde pot fi montate.

Pardoseli PVC - Modernitate, utilitate si aplicatii multiple

Milucon este compania care ofera solutii specifice pentru pardoseli pentru a indeplini cu succes toate cerintele de aplicatii de pe piata interna: sport, educatie, medicina, domeniul hotelier, industrie, vehicule de transport, spatii comerciale etc.

Care sunt insa proprietatile ce caracterizeaza categoria pardoseli PVC, ce le claseaza in optiunile clientilor atunci cand amenajeaza diverse spatii? 

Pardoselile PVC sunt rezistente la uzura;

Creeaza un spatiu non alunecos;

Rezistenta la actiunea substantelor chimice;

Respecta normele de igiena impuse cu precadere de spatiile medicale si cele destinate domeniului alimentar, dar este un aspect care favorizeaza orice tip de spatiu;

Sunt usor de intretinut si de curatat;

Absorb socurile mecanice, atenueaza zgomotele;

Ofera o senzatie placuta la pasire;

Sunt disponibile intr-o varietate mare de culori si modele;

Sunt elastice si permit imbinarea lor, creand finisaje estetice si armonioase;

Aplicarea dureaza putin, proiectele fiind realizate rapid.

Recomandarile specialistilor Milucon - Instalarea corecta de pardoseli PVC

Cunoscute si drept pardoseli calde, datorita confortului termic pe care il ofera, aceste pardoseli vinilice sunt obtinute din role sau din placi de policlorura de vinil si au instructiuni de aplicarea foarte simple, aplicandu-se direct pe stratul suport.

Aplicarea se va realiza dintr-o singura operatiune - Fie ca este vorba de parti componente obtinute din role sau placi, intreaga suprafata va fi acoperita deodata;

Masuratori efectuate corect - Pentru ca lucrarea sa fie una reusita, este necesara masurarea corecta a incaperii ce urmeaza a fi amenajata;

Pregatirea materialor - In urma masuratorilor, se vor pregati materialele. Este foarte important ca rolele sau placile din policlorura de vinil sa fie taiate corect;

Aplicarea adezivului - Materialele componente ale pardoselilor PVC se fixeaza folosind un adeziv special. Dupa ce au fost efectuate masuratorile si au fost pregatite placile sau rolele din PVC, se aplica adezivul pe intreaga suprafata ce se doreste a fi amenajata.

Instalarea propriu-zisa a materialelor din PVC - Se aplica materialele PVC peste adezivul aplicat in prealabil si se fixeaza corect, pentru a nu exista spatii si imbinari inegale.

Pentru specialistii Milucon nu exista un proiect care sa nu reprezinte o prioritate, astfel ca orice amenajari ati dori sa efectuati, puteti lua legatura cu unul dintre reprezentantii companiei, iar acestia va vor indruma spre alegerea celei mai potrivite variante de pardoseli pentru spatiul avut in vedere.

Compania Milucon este caracterizata de performanta, experienta si multe proiecte realizate cu succes, serviciile complete de instalare si materialele calitative fiind intotdeauna oferite pentru fiecare client in parte.

Pentru a vizualiza oferta de pardoseli PVC, orice alt tip de pardoseli sau alte servicii integrate Milucon, puteti accesa website-ul companiei:

www.milucon.ro

Date de contact

Telefon: 0766.419.049

Email: office@milucon.ro

Adresa: Strada Drumului Tabere 87A, Bucuresti, Cod Postal: 61371

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!