Parteneriat inedit intre Viggo si Federatia Romana de Fotbal

Publicat pe 18 Aprilie 2016
Viggo este sponsor oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei la Euro 2016.

Viggo si FRF si-au dat mana cu echipa nationala a Romaniei si staff-ul ei pentru a arata impecabil la Campionatul European de Fotbal din Franta.

Evenimentul a avut loc la Viggo Flagship Store, intr-o locatie de poveste, o vila de patrimoniu care a apartinut fratelui celebrului pictor Gheorghe Petrascu. Evenimentul a avut trei obiective majore, inaugurarea primului magazin Viggo, lansarea kit-ului suporterului roman la Euro 2016 pentru toti iubitorii de fotbal si prezentarea tinutei pe care echipa nationala o va purta la Campionatul European.

“Mergem pe constructia traditionala a costumului, care este impecabila. Este cel mai calitativ sacou, plastronul este de la umar pana sub buzunar, el se prinde atat de materialul exterior precum si de cel interior pentru a-i putea permite o miscare usoara intre cele doua straturi, este format din elemente naturale, o pasla speciala realizata din par de cal si par de camila. Asta ii permite sacoului sa respire. Full canvas este un lucru destul de rar. In ziua de azi foarte putine branduri mai apeleaza la acest tip de constructie. Plastronul ii ofera sacoului full canvas longevitate. Ne mandrim ca Viggo este un brand premium si ne mandrim cu faptul ca acest brand are o colaborare foarte stransa cu cele mai bune fabrici de textile din Italia si Romania, asa ca poate concura oricand cu marile brand-uri cu istorie si notorietate importanta pe piata. Ne bucuram ca am fost alesi sa imbracam echipa nationala si pe oficialii ei la o competitie atat de importanta, si va asiguram ca vom avea un lot care o sa arate impecabil”, a declarat Catalin Botezatu, partener Viggo.  

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, antrenorul secund Viorel Moldovan, tricolorii Mihai Pintilii, Ioan Hora, Adrian Ropotan, dar si personalitati mondene precum Florin Chilian, Catalin Scarlatescu, Liviu Varciu au onorat invitatia.  

Domenii: Retail

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!