Participa la Cursul Online interactiv de Brokeraj de Afaceri organizat de Bursa Romana de Afaceri

Publicat pe 25 Mai 2020
Bursa Romana de Afaceri organizeaza in perioada 4-5 Iunie 2020 sesiunea anuala de Cursuri de Intermediere / Brokeraj de Afaceri pentru anul in curs.

Ce este Brokerul de Afaceri?

Brokerul de afaceri este persoana care prin experienta, tinuta si etica profesionala, este pregatita sa ofere servicii de intermediere de business (vanzari – cumparari de afaceri, asocieri si alte parteneriate) la standarde de calitate recunoscute la nivel national si international. Acesta este instruit sa foloseasca proceduri de lucru, bune practici, documente (contracte de vanzare-cumparare, acorduri de confidentialitate si neocolire, teasere, propuneri de investitii etc) si un set de norme de etica general acceptate la nivel international. Acest lucru confera Clientilor o garantie suplimentara ca relatia cu acesta este una profesionista, corecta si legala – premise ale unei tranzactii de succes si implicit ale aprecierii rolului brokerului de afaceri la adevarata sa valoare. 

Ce face Brokerul de Afaceri?

1. Face Business din placere! 

2. Intalneste oameni de afaceri, bancheri, investitori, furnizori de servicii de specialitate si alti profesionisti in intermedierea de oportunitati de afaceri si conecteaza cererea cu oferta in domeniul vanzarii-cumpararii de afaceri, finantarilor, comertului, parteneriatelor de afaceri de orice fel, si faciliteaza realizarea de afaceri intre doi sau mai multi oameni de afaceri potrivindu-le interesul comun in schimbul unui fee.

Brokerul de Afaceri poate lucra din birou, de acasa, din cafenea, online, masina, avion, din tara si strainatate. In plus, acesta poate avea un alt job de baza si/sau altele in acelasi timp.

Cursurile de brokeraj de afaceri sunt o continuare a actiunilor de profesionalizare a activitatii de intermediere de afaceri desfasurate de Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania si de Bursa Romana de Afaceri, si de ridicare la standarde internationale a practicilor locale din domeniu.

Programul de training combină partea de cursuri tinute de experți din mediul de business cu sesiuni de mentorat si practica in intermediere de afaceri care continua dupa finalizarea cursului, ambele menite să le ofere celor interesati sa isi extinda competentele in zona de intermediere de afaceri, atat sprijinul teoretic dar si practic pentru a-și insusi si exersa in conditii reale bunele practici din domeniu.

Ce obtii in urma cursului de Brokeraj de Afaceri:

• Intelegi cum poti castiga bani intermediind la nivel profesionist vanzarea de afaceri, realizarea de parteneriate si asocieri intre oameni de afaceri si companii, obtinerea de finantari, facilitarea accesului pe piete internationale pentru companii romanesti si respectiv intrarea pe piata romaneasca a firmelor straine, comert /import-export/ etc

• Afli ce asteptari au Clientii de la tine ca si Broker de Afaceri, modalitatile de lucru, fee-urile de consultanta de afaceri si de succes pe care le poti solicita in schimbul muncii tale, cum te protejezi contractual pentru a iti incasa banii; cum livrezi serviciile si eviti creearea de asteptari care nu pot fi atinse;

• Cum se stabileste daca o propunere de afacere este fezabila sau nu. Cum decide brokerul de afaceri daca sa accepte sau sa refuze mandatul de la client;

• Pregatirea teaser-ului / a listingului. Mediile unde poti promova solicitarile de afaceri ale clientilor pentru maximizarea impactului in fata celor interesati; confidentialitate, proceduri de lucru, comunicarea cu clientul, Introduceri;

• Cum gasesti cumparatori pentru afacerile de vanzare sau pentru alte business-urile pe care le poti intermedia, astfel incat sa finalizezi cu success o intermediere de afaceri;

• Vanzarea Afacerii: etape, provocari etc;

• Tipuri de tranzactii de vanzare-cumparare de afaceri la cheie, alte tipuri de tranzactii de intermediere de afaceri si modalitatea de finantare a lor;

• Te familiarizezi cu notiunea de brokeraj de afaceri in acceptiunea internationala si iei la cunostinta codul de etica si standardele de lucru in brokerajul de afaceri, astfel incat sa oferi clientilor tai siguranta unor servicii de calitate;

• Principiile generale utilizate pentru stabilirea valorii unei afaceri la vanzare;

• Elemente de raspundere legala in contractele de vanzare-cumparare de afaceri, joint-ventures si alte forme de parteneriat de afaceri, dar si in cele de intermediere (mandatele brokerului). Raspunderea brokerului de afaceri prin acceptarea mandatului de la client.

Cine poate sa fie Broker de Afaceri? 

Cursurile de Brokeraj in afaceri sunt recomandate Consultantilor in Afaceri, profesionistilor in m&a, brokerilor imobiliari, avocatilor, expertilor din cadrul Camerelor de Comert si Industrie, Organizatiilor si Asociatiilor Profesionale si de Business, investitorilor, finantatorilor – cumparatorilor de afaceri. 

Auditorii si contabilii, arhitectii, evaluatorii, agentii imobiliari, brokerilor de asigurari si de bursa, precum si alti profesionisti care prin prisma activitatilor pe care le desfasoara interactioneaza cu alti oameni de afaceri si pot intermedia o relatie de afaceri in schimbul unui fee sunt asteptati la curs. Cei interesati de noi oportunitati de cariera sunt de asemenea bine veniti.

Brokerajul de afaceri va poate asigura atat venituri substantiale cat si oportunitatea de a va ajuta clientii existenti sa isi rezolve problemele din business.

Inscrie-te la sesiunea organizata in perioada 4 – 5 Iunie 2020 – cursul se va desfasura ONLINE, prin skype, Zoom, Teams sau WhatsApp dupa caz.

Mai multe detalii aici:

https://rbe.ro/curs-broker-afaceri/

Tel: +4 0212665677

Email: office@rbe.ro


Bursa Romana de Afaceri S.A.

BURSA ROMANA DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini,...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!