Patine inSPORTline - Reduceri Black Friday

Publicat pe 5 Noiembrie 2018
Unul dintre magazinele care vine cu reduceri foarte mari este, desigur, InSPORTline, care, ca in fiecare an le pune la dispozitie clientilor sau o gama foarte variata de produse, cu discounturi ce pleaca de la 20% si ajung pana la 80% pentru toate produsele disponibile pe site

Black Friday 2018, ziua in care se da startul celor mai mari reduceri, se anunta a fi o zi solicitanta, datorita experientei acumulate in fiecare an, atat de magazine cat si de cumparatori, dar si datorita diversitatii magazinelor participante.

 Unul dintre magazinele care vine cu reduceri foarte mari este, desigur, InSPORTline, care, ca in fiecare an le pune la dispozitie clientilor sau o gama foarte variata de produse, cu discounturi ce pleaca de la 20% si ajung pana la 80% pentru toate produsele disponibile pe site. Astfel ca, daca pana acum nu ati intrat in posesia echipamentului de fitness dorit sau a echipamentelor de iarna de care aveti nevoi, data de 23 noiembrie este cea careia trebuie sa ii acordati cea mai mare atentie. Este ziua in care se va da startul la reduceri black friday.

Patinajul - un sport relaxant si distractiv

Patinajul este un sport practicat de milioane de oameni din intreaga lume. Desi cei mai multi patineaza pentru relaxare sau distractie, patinajul este si un sport international foarte de competitiv. Patinajul este de asemenea si o parte importanta din jocul de hochey pe gheata.

Patinele au aparut inaintea erei crestine in tarile scandinave. Primele patine au fost aschii ascutite din oase de animale si erau montate pe talpa cizmei, tocmai pentru a usura calatoriile pe gheata. Unele desene si referinte din literatura de specialitate arata prezenta patinelor inca din Evul Mediu.

Patinajul este un sport dezvoltat pe lacurile din Scotia iar primul club de patinaj a fost fondat in Edinburgh in 1742.

Tipuri de patine de gheata - reduceri black friday

Pe piata exista 3 tipuri de patine care difera atat ca si design cat si ca functionalitate. Patine pentru patinaj artistic, patine hockey si patine de viteza.

Principalul element prin care iti vei alege patinele cu rotile este gheata pantofului. In oferta vei gasi doua tipuri de pantof de baza. Mai inalt sau mai mic. Cel inalt de obicei este combinat pantoful patinelor pentru patinajul artistic.

Pantoful inalt ofera de obicei un suport mult mai bun pentru glezna. Acest lucru, desigur, nu este o exceptie, dar daca te uiti mai bine, vei afla ca pantoful pentru patinajul artistic are calcaiul ridicat. Calcaiul ridicat face ca patinele sa fie mai versatile.

Cea de-a doua categorie contine patine cu gheata mai mica. Acestea adesea seamana cu pantoful atasat de rama patinelor cu rotile. Nu ai suportul foarte bun la glezna, dar spre deosebire de patinele pentru patinaj artistic, acestea nu au calcaiul ridicat. Astfel patinele sunt stabile la vitezele mai mari.

Lama patinelor

Lama patinelor pentru patinaj artistic are dinti mari, zimtati pe partea din fata. Acesti dinti sunt utilizati in principal la sarituri sau la rotiri.

Patinele pentru viteza au lamele lungi si inguste. Concursurile oficiale au loc de obicei in aer liber, pe patinoare mari. Patinajul de viteza scurt are loc pe piste scurte, cu curbe foarte stranse. Cei care practica acest sport au nevoie de casti de protectie, manusi, genunchiere si cotiere.

Lamele patinelor pentru hochey sunt de obicei realizate din otel de inalta calitate si sunt curbate. Aluminiu usor si lamele din otel inoxidabil sunt, de asemenea, foarte populare in randul patinelor de hochey.

Patine pentru activitati diverse

Insa daca doresti sa achizitionezi o pereche de patine de gheata trebuie sa alegi pentru ce anume ai nevoie: patinaj artistic, hochey sau viteza?

Daca doresti sa achizitionezi patine pentru patinaj artistic atunci orienteaza-te spre cele cu gheata din piele si cu lama din otel. Patinele de hochey, au gheata realizata, in general, din panza si sunt construite pe un cadru din fibra de sticla, iar cele pentru profesionisti au un strat de gel in interior.

Evita patinele care au gheata realizata din vinil, acest material nu sprijina glezna si riscati sa va fie frig. Ghetele captusite cu lana au o utilitate limitata. Acestea pot parea o idee buna la inceput dar daca doresti un control mai bun asupra a ceea ce faci atunci lana nu este o idee buna. Ca o recomandare, opteaza pentru patine worker, ce pot fi utilizate tot timpul anului, atat ca si role cat si patine de gheata.

Marimea patinelor

Indiferent de alegerea ta, patinele trebuie sa fie cu o marime mai mare decat porti in general la pantofii sport, de exemplu daca porti marimea 42, atunci patinele ar trebui sa fie 43. Daca alegi patinele potrivite, poti evita cazaturile sau incomoditatea si te poti bucura de acest sport pe durata intregii i

Domenii: Energie, Lifestyle

SC SELES ON-LINE PROJECT SRL

Simbolul grafic, o pană de scris alături de o călimară de cerneală, descriu cel mai bine ramura de servicii care ne definesc şi pe care suntem specializați – Pro Digital Media îşi are competenţele...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!