Pavarea curții: avantajele pavajelor din piatră cubică

Publicat pe 9 Martie 2021
O cale de acces de înaltă calitate poate face întreaga proprietate mai atractivă din punct de vedere vizual. Dar de ce pavajele cu piatră cubică sunt atât de potrivite pentru căile de acces?

Descoperă în cele ce urmează avantajele acestui tip de dale cand ai nevoie de servicii de montaj pavele și alte informații care te vor convinge că aceasta este cea mai bună soluție pentru tine.

Avantajele pavajelor cu piatră cubică:

• Aspect atractiv

Cu varietatea de stiluri oferite, aceste dale pavaj din piatră garantează în mod clar sporirea aspectului casei tale. Există opțiunea de a utiliza un design simplu sau de a opta pentru ceva mai complex. Dacă intenționezi să îți vinzi casa în viitor, o cale de acces curată și bine întreținută va adăuga valoare casei. Iar pentru un efect wow, nu uita că o firma constructii Bucuresti te poate ajuta în cel mai scurt timp.

• Versatilitate

Versatilitatea pietrelor de pavaj le face un material excelent pentru o cale de acces. Sunt disponibile în diferite stiluri și culori, care pot fi proiectate în funcție de propriile dorințe. Alte materiale, precum betonul, nu pot oferi astfel de caracteristici unei proprietăți și, prin urmare, par mai puțin individuale.

• Întreținere redusă

Un alt avantaj al pavajelor din piatră cubică este că, datorită proprietăților lor materiale, necesită o întreținere redusă. Este suficient să păstrezi dalele curate cu puțină apă și săpun. Pietrele de pavaj sunt, de asemenea, suficient de rezistente pentru a rezista la toate condițiile meteorologice.

• Durabilitate mare

Datorită durabilității, pietrele de pavaj sunt un material de lungă durată. De fapt, sunt suficient de rezistente pentru a rezista presiunii unui avion, motiv pentru care sunt comune chiar și în aeroporturi. Poți să le utilizezi de nenumărate ori și nu se vor uza. În plus, pietrele de pavaj sunt foarte rezistente la majoritatea substanțelor chimice, uleiurilor, sărurilor și înghețului.

• Ecologice și durabile

În comparație cu alte materiale, pietrele de pavaj sunt mai ecologice datorită naturii lor poroase. Acest lucru se datorează faptului că pietrele de pavaj absorb apa de ploaie, împiedicând strângerea apei pe alee. Un avantaj suplimentar este că suprafața este mai bine drenată. Iar dacă locuiești in Iași, nu ezita să apelezi la o firma constructii Iasi.

Cât durează un montaj pavele cu piatră cubică a unei căi de acces?

O zonă de 50 m2 poate fi completată de pavele, cu experiența adecvată, în aproximativ 4-5 zile. În acest caz, pentru pavarea căii de acces ar fi folosită o substructură cu un strat de bază de pietriș și piatră zdrobită și un strat de nisip.

Dimensiunea aleii:

• 25 mp : aproximativ 3 zile

• 50 mp : aprox.4 - 5 zile

• 75 mp : aprox.5 - 6 zile

• 100 mp : aprox.7 - 8 zile

Cât timp poate rezista o alee pavată?

Sunt posibili 25 de ani și mai mult. Aceste pavaje sunt foarte durabile, iar producătorii oferă o garanție de 10-20 de ani. Cu toate acestea, dacă este întreținută în mod corespunzător, o cale de acces cu astfel de pavaje poate dura 25 de ani sau mai mult.

Majoritatea pietrelor de pavaj sunt rezistente la uleiuri, îngheț și substanțe chimice. Cu toate acestea, există diferențe în materie. Durata de viață specificată se referă la cea mai populară și mai ieftină variantă: pavajele din beton. Căile de acces din klinker sunt de obicei mai durabile, iar piatra naturală durează aproape pentru totdeauna. În plus, culorile lutului și pietrei naturale nu se estompează în timp, spre deosebire de beton. De asemenea, uleiul poate decolora uneori pavajul din beton dacă suprafața nu este curățată imediat.

Sfaturi pentru a economisi costuri la pavarea drumului / curții

• Verifică cu atenție calificarea echipei

Adesea cea mai ieftină soluție nu este cea mai bună. Cele mai mari probleme cu căile de acces sunt cauzate de o structură slab pregătită. În această zonă, meșteșugarii neprofesioniști pot economisi dacă nu folosesc un teren de bază suficient de puternic și un pat de pavaj.

Acest lucru face ca suprafețele pavate să se scufunde sub greutatea unei mașini în zonele foarte utilizate, iar blocurile se pot deplasa lateral și pot deschide goluri care permit creșterea inestetică a buruienilor și a mușchiului.

Pavele profesionale de renume și costuri vor costa mai mult, dar va merita, deoarece lucrarea este mai durabilă și nu vor exista costuri de urmărire.

• Obține oferte la un preț fix și compară prețurile

Deoarece nu toate echipele de la o firmă de construcții lucrează cu aceeași viteză, este întotdeauna un avantaj dacă aleea este pavată la un preț fix și nu unul pe oră sau pe zi.

Acest lucru evită surprizele neplăcute în ceea ce privește costurile și are doar sens. Chiar și în același oraș, costurile de pavaj ale drumurilor pot varia semnificativ de la pavaj la pavaj.

Pentru a economisi timp și efort și pentru a găsi cel mai bun raport preț-performanță, merită să compari prețurile.

Domenii: Constructii

RED BERRY DIGITAL SRL

Mesteri Locali pune in contact persoanele care au nevoie sa realizeze lucrari in domeniul amenajarilor cu profesionistii din zona.  Posteaza-ti GRATUIT lucrarea si te punem in contact cu...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!