Pe 12 Noiembrie incep Zilele Biz 2018. Evenimentul se apropie de sold out!

Publicat pe 31 Octombrie 2018
Profesionistii mediului de business asteapta de ceva timp Festivalul de business al Romaniei, Zilele Biz. Evenimentul se apropie de sold out, asta pentru pentru ca editiile anterioare au reprezentat adevarate experiente pentru participanti. A 17-a editie evidentiaza performanta in business si reuneste leaderii si profesionistii care au devenit game-changeri in domeniul lor.

Conferinta se desfasoara in perioada 12 - 16 Noiembrie in Bucuresti, la ARCUB.

Participantii vor avea ocazia sa interactioneze zilnic si sa discute oportunitati de business cu profesionisti din peste 200 de companii de top.

Echipa Biz a pregatit participantilor cinci zile de conferinte, prezentari si dezbateri pe cele mai dinamice domenii din economia romaneasca: Antreprenoriat, Inovatie, Management, Media & Marketing si CSR.

Ziua de Antreprenoriat, 12 Noiembrie

Ziua Antreprenoriatului iti aduce in fata oamenii de business cu experienta, dar si tineri care au curaj sa construiasca businessuri de la zero. Keynote speaker-ul Iulian Stanciu, eMAG, va vorbi despre provocarile antreprenoriatului, dar si despre cum iti pastrezi echilibrul cand afacerea ta devine un business regional de peste 1 miliard de euro.

Dezbaterea Pastrezi sau vinzi? Cum poti duce afacerea la un nou nivel? ii pune fata in fata pe: 

 • Felix Patrascanu, Fondator & Managing Partner, FAN Courier
 • Mirela Dragoi, Cofondator, Pet Star Holding
 • Mihai Rotaru, Cofondator, Clever Taxi
 • Radu Savopol, Fondator, 5 To Go 
 • Mariana Bradescu, Cofondator, Piatra Online
 • Ioan Cocan, Cofondator, Tremend.

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#luni

Ziua de Inovatie, 13 Noiembrie

Ziua debuteaza cu un keynote speech sustinut de Radu Tudor, MB Telecom, care aduce in prim-plan revolutionarul scanner pentru avioane, laureat la Salonul de Inventii de la Geneva si care incepe sa cucereasca piete din toata lumea.

Urmatoarele sesiuni ii aduc in fata publicului pe Nicolae Zamfir, coordonatorul proiectului de constructie a celui mai puternic laser din lume la Magurele si Adina Florea, decan al Facultatii de Automatica si Calculatoare, care a creat o adevarata scoala romaneasca in domeniul inteligentei artificiale, vor fi intervievati de celebrul antreprenor si inventator Cornel Amariei despre ce inseamna sa fii in prima linie a inovatiei globale.

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#marti 

Ziua de Management, 14 Noiembrie

In ziua dedicata managementului, vom avea un workshop de creativitate pentru manageri „Cum sa ai idei – reteta pentru creativitate” si lansarea primei editii a „CEO Report”, un anuar cu cei mai puternici 100 de CEO din Romania.

Printre invitatii zilei de 14 noiembrie se numara:

 • Andrei Rosu, sportiv de anduranta si speaker motivational
 • Horia Adrian, CEO, Holcim Romania
 • Adrian Nanulescu, Mentor, Ascendis
 • Carmina Dragomir, CEO, Metropolitan Life
 • Bogdan Badea, CEO, eJobs
 • Mariana Bradescu Constantinescu, Fondator, PIATRAONLINE

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#miercuri

Ziua de Media & Marketing, 15 Noiembrie

Ziua dedicata industriei de marcomm incepe cu o discutie despre Business vs Creativitate, sustinuta de Mihai Botarel, Co-Founder, Creative Director, RXM Creative

Pe parcursul zilei, va avea loc dezbaterea provocatoare: ”Veteranii fata in fata cu noua generatie”. Noua generatie de publicitari intalneste pe aceeasi scena veteranii industriei si impreuna vor dezbate dupa regulile competitiilor de dezbateri formale ARDOR. Dezbaterea va fi moderata de Radu Atanasiu, profesor la Maastricht School of Management Romania.

Printre invitatii zilei de 15 noiembrie se numara:

 • Bogdan Naumovici, Managing Partner, 23 Communication Ideas
 • Costin Bogdan, Group Creative Director, McCann Worldgroup Romania
 • Alex Cotet, Regizor, Scenarist, Editor, Sector 7
 • Calin Clej, Director de marketing, Huawei CBG Romania
 • Dr. Bogdan Iliescu, Medic specialist neurochirurg, Spitalul Clinic de Urgente “Prof Dr N Oblu
 • Razvan Ionescu, publisher, Recorder.ro

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#joi

Ziua de CSR, 16 Noiembrie

Thomas Kolster, MR. Goodvertising, va fi din nou pe scena Zilelor Biz. Speaker inspirational, autor, avocat al sustenabilitatii! Asa poate fi descris Thomas Kolster, cel care a creat miscarea "Goodvertising". Cu peste 16 ani de experienta in publicitate si sustenabilitate, este o voce puternica pentru zeci de branduri globale. Huffington Post il numeste “Lider de inspiratie”.

Vlad Voiculescu, un alt invitat de renume, va fi prezent alaturi de noi in cadrul zilei de CSR. Vom incerca sa aflam cum putem schimba Romania in bine.

Valeriu Nicolae, fost consilier pentru integrare sociala si problemele rromilor in cabinetul Dacian Ciolos, este recunoscut pentru implicarea in programe nationale pentru drepturile copiilor, incluziune sociala si politici privind saracia, va fi si el pe scena Festivalului de business.

Vezi programul integral: https://zilelebiz.ro/program/#vineri 

Evenimentul se afla la cea de-a 17-a editie si va avea loc in perioada 12-16 Noiembrie, la ARCUB Gabroveni, Bucuresti. Detalii despre speakerii prezenti la editia de anul acesta si programul evenimentului gasiti pe www.zilelebiz.ro si pe Facebook event

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro 

***

Despre Zilele Biz

De 17 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din Romania!

Conferinta maraton de cinci zile prezinta cinci domenii de business Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing.

Audienta este specializata pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, reprezentanti ai oficialitatilor si ONG-urilor si reprezentanti ai presei.

Cu fiecare editie, Zilele Biz se diferentiaza de celelalte evenimente din piata prin invitati si continut de calitate si invitati care inteleg ca o prezentare buna nu inseamna un "profil de companie".

Domenii: Afaceri

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →