PE 13 SEPTEMBRIE SE DESCHIDE TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

Publicat pe 12 Septembrie 2018
Joi, 13 septembrie, incepe TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, expozitia de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est organizata de EUROEXPO Fairs si sustinuta de „Dialog textil”.

Prima expozitie dedicata industriei textile dupa o absenta de 10 ani pe piata din Romania se desfasoara la Romexpo-Bucuresti, in pavilionul Central, intre 13 si 15 septembrie. Intrarea este libera, pe baza inregistrarii online sau la fata locului. 

Uite ce ti-am pregatit:

  • EXCLUSIVITATE: CARLIN CREATIVE TREND BUREAU PARIS, cea mai mare agentie de trenduri pentru industria de fashion din lume, vine la premiera Textile Technology Show!
  • INOVAtII TEHNOLOGICE: masini de cusut, tesut, brodat si surfilat, echipamente de imprimare digitala pe textile, solutii si servicii pentru industria textila din regiune. 
  • PESTE 100 DE BRANDURI relevante pentru industrie vor fi reprezentate la expozitie.
  • TEXTILE TRENDS CONFERENCE: evenimentul la care vei afla care sunt tendintele si oportunitatile industriei textile si iti ofera ocazia sa te intalnesti cu designeri, presedinti de asociatii, lideri din industria textila, furnizori si distribuitori de echipamente!
  • FASHION CONNECT – Conferinta „Dialog Textil” din cadrul TEXTILE TECHNOLOGY SHOW
  • MARATON DE WORKSHOPURI, powered by Atelierele ILBAH, care se vor desfasura pe toata perioada expozitiei.

Participa la TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, expozitia de tehnologie pentru Europa de Sud-Est!

Mai multe detalii, pe www.textilshow.ro 

Urmareste-ne si in social media: www.facebook.com/textiletechnologyshow.romania/ 

***

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari targuri si expozitii de business din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul 

expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor. Prin intermediul targurilor lider de piata (Metal Show, Baby Boom Show – editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Cleaning Show, Pack Expo, Expo Shop, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Domenii: Afaceri, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →