PeliFilip, recunoscuta de Legal 500 in primul esalon al caselor de avocatura in 5 arii cheie

Publicat pe 15 Aprilie 2016
PeliFilip a fost inclusa de ghidul international Legal 500 EMEA in primul esalon al caselor de avocatura din Romania.

PeliFilip a fost inclusa de ghidul international Legal 500 EMEA in primul esalon al caselor de avocatura din Romania, in cinci arii de practica: drept financiar-bancar si piete de capital, drept corporatist si fuziuni si achizitii, energie si resurse naturale, drept imobiliar si insolventa si restructurari.

„Recomandarea PeliFilip in clasamentele Legal 500 EMEA reprezinta o noua confirmare a capacitatii noastre de a livra servicii de calitate, cu rezultate notabile pentru business-ul clientilor nostri, in arii de practica esentiale. Mai mult decat atat, editia de anul acesta a prestigiosului ghid juridic a adus o crestere a numarului de practici la care suntem apreciati in banda 1, reflectand astfel recunoasterea evolutiei noastre constante pe piata avocaturii de business din Romania”, a declarat Cristina Filip (foto), Managing Partner PeliFilip.

In cadrul practicii de drept financiar-bancar si piete de capital, PeliFilip este prezenta si in categoria Leading Individuals cu Alexandru Birsan, partener al firmei. De asemenea, intreaga echipa este apreciata pentru calitatea serviciilor, intelegerea prioritatilor de business ale clientilor si oferirea de solutii adecvate. In aria de drept corporatist, fuziuni si achizitii, echipa PeliFilip estre recunoscuta pentru expertiza puternica in acest sector care asigura o consultanta precisa si aprofundata. De asemenea, potrivit Legal 500, PeliFilip este o firma „pe care te poti baza” in aria de energie si resurse naturale, avand o echipa experimentata de profesionisti cu o cunoastere temeinica a sectorului. In cadrul practicii de drept imobiliar, firma este prezentata ca un partener valoros in negocierile dificile, in timp ce, in practica de insolventa si restructurari, PeliFilip este recunoscuta pentru echipa de profesionisti dinamici, proactivi si foarte bine pregatiti.

Legal 500 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente din domeniul juridic la nivel global, care recomanda case de avocatura si avocati de top pe baza performantelor obtinute. In editia dedicata pietelor de avocatura din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, lansata la Londra, sunt incluse firme din 81 de tari.

Domenii: Avocatura

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!