Pentru igiena si economie, specialistii recomanda sistemul baterie baie senzor in baile publice si chiar in caminele personale!

Publicat pe 12 Septembrie 2018
Bateriile cu senzori reprezinta robinete prin care apa trece doar atunci cand acestea sunt activate de miscarea sau proximitatea mainilor.

Acest sistem face dintr-o baterie baie senzor un element cu o contributie uriasa la economisirea de apa. Atunci cand mainile sunt date la o parte, apa inceteaza sa curga, iar acest sistem este foarte intalnit in spatii publice, cum sunt mall-urile si restaurantele, dar si din ce in ce mai mult in casele particulare ale oamenilor.

 Seria de caracteristici pe care bateriile cu senzor le prezinta este de fapt un adevarat set de atuu-uri pentru care vanzarile de astfel de echipamente sanitare cresc de la an la an, atat in randul antreprenorilor, cat si in randul celor ce doresc sa le cumpere pentru caminele personale.

 Magazinul BATERII-LUX.ro, comerciant de produse ale renumitului brand de echipamente sanitare GROHE, va enumera principalele avantaje ale bateriilor cu senzor, si in special a celor de calitate inalta:

Igiena sporita

Robinetele cu senzori sunt extrem de folositoare in locuri unde se pune un accent foarte mare pe igiena. De exemplu, in clinici, spitale sau toalete publice bacteriile se raspandesc mult mai usor datorita numarului mare de oameni care folosesc echipamentele sanitare zilnic. Din moment ce senzorul inlatura nevoia de a atinge bateria, bacteriile nu se mai transmit de la un om la altul. Acest plus de siguranta a convins si utilizatorii casnici, o baterie baie senzor fiind la fel de utila si in caminele particulare ale oamenilor.

Eleganta in aspect

Indiferent de restul elementelor dintr-o bucatarie sau o baie, o baterie cu senzor, in special de la un producator premium, are un design care promoveaza o atmosfera moderna si chiar luxurianta. Exista multe tipuri de baterii cu senzor, cu aspecte diferite si din metale diferite, deci oricine se poate bucura de o baterie care completeaza aspectul unei incaperi si ofera un aer de eleganta.

Economie de apa si bani

Cu o baterie baie senzor, apa se va folosi mult mai economic. Acest lucru isi gaseste o utilitate deosebita atat in locuri publice unde apa este folosita in cantitati mari (bai publice, mall-uri etc.), cat si in propriile camine. Senzorul detecteaza prezenta sau absenta mainilor sau altor obiecte, iar dupa ce acestea ies din aria de actiune a acestuia, apa se opreste. In timp, acest lucru poate duce la economii considerabile.

Usurinta in utilizare

Pe langa faptul ca o astfel de baterie este un ajutor de nadejde pentru oamenii cu dizabilitati, deci care nu pot folosi corespunzator o baterie obisnuita, bateriile de calitate se pot folosi foarte usor de oricine. In acelasi timp, intretinerea si curatarea lor se fac fara absolut nicio problema.

Control

Prin control ne referim la controlul temperaturii, o functie caracteristica bateriilor cu senzor moderne. Utilizatorii pot preseta o temperatura a apei de fiecare data cand vor, aceasta ramanand constanta pana la o modificare ulterioara.

Cu aceste beneficii deosebite, o baterie baie senzor poate fi considerata cel mai avantajos astfel de echipament sanitar de pe piata. Bineinteles, un rol important in asigurarea celui mai inalt nivel de calitate il are compania producatoare.

Magazinul online de aici se specializeaza pe comercializarea bateriilor producatorului GROHE, o companie renumita pentru ergonomia produselor si durabilitatea materialelor folosite pentru crearea echipamentelor sanitare comercializate.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →