Pentru tine cum arată casa viitorului?

Publicat pe 23 Noiembrie 2021
Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii se gândeau la viitor. Făceau planuri despre cum o să fie, cum o să li se îmbunătățească nivelul de viață și despre acțiunile pe care este necesar să le facă în această direcție. Azi, scopul ființei umane este același, și anume, să facă tot posibilul pentru a-și îmbunătății traiul zilnic, pentru a-și face locuința mai confortabilă, mai economică și mai de “viitor”.

Probabil acum te întrebi: Cum îmi pot face eu locuința mai economică?

Răspunsul este mai simplu și mai aproape de prezent decât crezi: prin utilizarea panourilor solare ca sursă principală de producere a energiei electrice. Acestea se enumeră printre sursele de energie cu cea mai rapidă evoluție din lume și sunt folosite în prezent pentru alimentarea cu electricitate a obiectelor casnice, dar și pentru generarea curentului în locuințe.

Captarea energiei solare se face prin intermediul panourilor fotovoltaice, care au rolul de conversie a energiei fotonilor în energie electrică și pot fi montate în funcție de necesitățile fiecăruia: pe acoperiș, pe terase sau direct pe sol.

Cum contribuie panourile solare la întreținerea unei locuințe?

În primul rând, au o eficiență sporită și ajută la producerea de apă caldă în proporție de 100% pe timp de vară și aproximativ 70-80% pe timp de iarnă și în același timp contribuie la prelungirea sistemului de încălzire pe care îl deții în acest moment. Cum se întâmplă acest lucru? Începând cu luna aprilie și până la finalul toamnei utilizarea centralei/sobei poate fi folosită la nivel minim sau deloc, întrucât sistemul fotovoltaic face față cu brio nevoilor unei case, indiferent de mărimea acesteia.

În plus, chiar dacă locuința ta deja este racordată la rețeaua publică de energie, ai posibilitatea de a-ți schimba chiar tu suma de pe facturile lunare.

Wow, asta chiar sună a viitor promițător, așa-i?

Cum este posibil ca acest lucru să se întâmple?

Pentru că soarele este o resursă inepuizabilă, sistemul fotovoltaic oferă posibilitatea consumatorului de energie să aibă acces constant la aceasta fără să apeleze la combustibilii convenționali, iar consumul de energie va fi completat de cel produs de panouri. Astfel, vei reuși să economisești până la 70% din consumul de energie din rețeaua furnizorului de energie electrică. Pe lângă scăderea sumei de pe facturile lunare, panourile mai vin însoțite de un beneficiu major și anume raportul calitate/preț foarte bun. Acestea necesită un cost mic de instalare și întreținere raportat la suma tuturor facturilor de energie pe care ar trebui să le achiți de-a lungul vieții.

Te gândești că vreodată o să vrei să te muți și o să fii nevoit să cumperi alte panouri?

Din fericire, aici apare încă un beneficiu al acestora pentru că sunt detașabile și mutarea lor nu reprezintă o problemă.

Noi deja știm cum arată locuința viitoruluI, mai rămâne să te convingi și tu:

https://carpatenergy.ro/


CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Branziba (cunoscuta anterior ca Brandion Agency) este o agentie performanta de branding si marketing. Ai nevoie de mai multi clienti? Contacteaza-ne!

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!