Pentru un dormitor cu adevarat stilat, alege un pat tapitat de calitate superioara

Publicat pe 13 Mai 2019
Nimeni nu poate contesta parerea specialistilor: dormitorul este incaperea care trebuie amenajata in ton cu personalitatea celor ce o locuiesc. O asemenea camera intima dedicata relaxarii, timpului liber si odihnei, nu poate fi altfel decat inspirata din felul de a fi al celui ce o ocupa.

Daca esti o fire romantica, atunci alege un pat tapitat, care va pune in valoare intreaga incapere.

Dar sunt mai multe motive pentru care un pat tapitat este o alegere inspirata si merita sa faci aceasta investitie importanta pentru locuinta. Despre ele vei afla din acest articol, scris sub forma unui ghid pentru tine. Si nu uita: un pat este un element central al unui dormitor, si nu trebuie sa bifeze doar criteriul estetic, ci si cel functional, ce tine de confort.

Din categoria „paturilor bune”: un pat tapitat pentru dormitorul tau

„Recomandati-mi un pat bun” este una dintre solicitarile care circula pe Internet, pe forumurile online si pe platformele de socializare. Cumparatorii aloca astazi mai mult timp ca niciodata pentru procesul de research, inainte de a face o achizitie, ceea ce este o veste imbucuratoare.

Accesul la tehnologie iti da toate motivele sa te informezi, prin toate resursele pe care le ai la indemana, astfel incat sa poti face o achizitie care sa te multumeasca timp indelungat. In categoria „paturilor bune” se inscrie un pat tapitat, o alegere inspirata pentru toti iubitorii de frumos. Extrem de atractiv din punct de vedere al design-ului, un pat tapitat este si un produs modern care iti poate asigura tot confortul pentru un somn odihnitor.

Aspect modern si elegant al dormitorului tau cu ajutorul unui pat tapitat

Un diferentiator puternic pe care il ofera un pat tapitat este aspectul estetic. O astfel de piesa de mobilier va deveni, cu usurinta, un punct de atractie al camerei, o asa-numita „piese de rezistenta”, care sa dicteze intreaga amenajare.

Un pat tapitat va scoate din anonimat orice tip de decor si il va transforma in unul inspirat. Un pat tapitat poate avea influente moderne, dar si influente vintage, clasice. Totul depinde de modul in care doresti sa iti pui in valoare personalitatea prin decorul usor de obtinut si de pus in scena. Un lucru este clar: daca vrei un design de exceptie, ai nevoie de un pat tapitat cu un inalt nivel calitativ.

Un alt plus: pat tapitat, usurinta in ingrijire

Un alt beneficiu neasteptat pe care il vei obtine prin achizitia unui pat tapitat este usurinta in curatare si ingrijire. Circula un mit conform caruita ingrijirea unui pat tapitat este o provocare complexa.

Ei bine, lucrurile nu stau asa, mai ales in cazul unui pat tapitat cu piele ecologica, unde ingrijirea este o joaca de copii. Si nu este singurul model care ofera aceasta garantie. Ai la dispozitie o oferta generoasa din care poti alege un pat tapitat, usor de ingrijit, care iti va oferi tot confortul pentru a avea un somn odihnitor.

De unde cumperi un pat tapitat la calitate garantata

Atunci cand vine vorba de industria de mobila, garantia calitatii este oferita de Elvila.ro, un magazin care te va incanta cu profesionalismul pe care il ofera tuturor clientilor sai. Alege un pat tapitat din oferta de produse aici  si te vei bucura garantat de calitate sporita, design atractiv, dar si un pret avantajos.

Date de contact

Telefon: 0729 660 831 , 0372 131 820

E-mail: liviu.pop@elvila.ro

Program comenzi corporate / Licitatii:

Luni-Joi: 9:00-17:00 , Vineri: 9:00-15:00


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →