Perfectionarea limbii engleze prin metode moderne si profesori nativi

Publicat pe 8 Ianuarie 2018
Importanta limbii engleze in viata personala si profesionala. Perfectionarea abilitatilor cu ajutorul profesorilor nativi.

Romanii sunt cunoscuti la nivel international pentru talentul innascut pentru limbi straine. Diaspora romana este alcatuita din profesionisti si meseriasi care lucreaza in foarte multe domenii, de la medici, ingineri IT si economisti, la zidari, chelneri si fermieri. Desi cerintele de cunoastere a limbii variaza in functie de job si de tara, romanii sunt laudati pretutindeni de usurinta de a se adapta noului mediu lingvistic.  

Romanii sunt avantajati de originea latina, facilitand usurinta de a invata alte limbi latine precum italiana, spaniola, franceza sau portugheza. Apropierea de tarile slave faciliteaza studiul limbii ruse, o limba cu multi vorbitori si in mare cautare de catre companii. Revolutia din 1989 aduce de la sine un influx de occidentalism. Filmele si desenele animate nu sunt dublate, fapt care ii face pe tinerii romani sa dezvolte o afinitate pentru limba engleza.

Aceasta baza solida de limba engleza pe care o au romanii care au copilarit cu Cartoon Network si cu filmele de la Hollywood poate fi transformata intr-o adevarata comoara lingvistica cu ajutorul unui profesor nativ de limba engleza. Un nivel de limba engleza ridicat este un plus competitiv ce poate fi de mare folos in viata profesionala, atat in tara, cat si in strainatate.

Care sunt aceste avantaje?

Un vorbitor nativ te poate invata mai multe expresii, regionalisme si “slang” decat un profesor care a trait toata viata in Romania.

Intelegerea culturii din care face parte profesorul nativ si felul acestuia de a privi lumea. In general, oamenilor le place sa impartaseasca pareri despre propria tara si cultura. Pentru cei care doresc sa calatoreasca sau sa se mute in alta tara.

Intelegerea gesturilor, etichetei si limbajului corespunzator este esentiala pentru limba engleza folosita in domeniul afacerilor si al carierei. Stapanirea unor expresii adecvate iti vor da un plus care iti poate aduce mai multi parteneri de afaceri si un job mai bine platit.

Vei capata accent nativ. Auzind accentul si stand de vorba cu un profesor nativ, accentul tau va capata o nuanta placuta si laudabila in randul altor vorbitori nativi.

Vei folosi doar limba engleza in timpul orelor de curs. Este demonstrat stiintific ca o limba se invata mult mai eficient atunci cand nu este asociata cu o alta limba, ci cu alte elemente vizuale si cu elementele deja cunoscute a limbii de studiu.

LOI English si abordarea pragmatica fata de studiul lingvistic

LOI English este o scoala americana de limba engleza ce ofera cursuri interactive pe Skype cu vorbitori nativi de limba engleza. Au peste 11 000 de oameni inregistrati pe platforma, 500 de cursanti activi si 30 de profesori nativi care predau engleza cu focus pe dezvoltare personala si profesionala.

Fiind constienti de potentialul imens de a atinge un nivel aproape nativ de limba engleza pe care il au multi romani, reprezentantii LOI English au ales Romania ca una din principalele tinte pentru extindere.

LOI English iese in evidenta prin accentul pe care il pun pe imbinarea dezvoltarii profesionale si personale cu dezvoltarea lingvistica. Cursantii au ocazia sa aleaga din urmatoarele tematici: “Interview Training, Presentation Delivery, Sales Pitch Training, Specific Legal, Medical, IT and Economical language practice, as well as Cambridge, IELTS, TOEFL, BEC, GMAT” si multe alte subiecte care beneficiaza in mod direct pe cineva care doreste sa-si propulseze cariera sau afacerea.

Pretul acestor cursuri este accesibil si scazut in raport cu calitatea serviciilor oferite. LOI English ofera romanilor ocazia sa testeze gratuit acest serviciu de perfectionare a limbii engleze.

Inscrie-te la primul curs si descopera metoda moderna de a invata limba engleza din confortul propriei locuinte.

Despre autor

Adrian Szasz lucreaza ca specialist SEO, bloguieste despre muzica si limbi straine si este producator de muzica electronica. Este pasionat de limba engleza si editor al site-ului Engleza.org.

Domenii: HR, Educatie

Engleza.org

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →