Permisul de conducere – mai simplu de obtinut decat ati crede

Publicat pe 4 Decembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

In ce consta luarea permisului auto? Dupa ce terminate cursurile teoretice dar si practice la scoala de soferi pe care ati ales-o haideti sa aflati ce trebuie sa faceti sa lauti examenele cu success.

Testele sustinute pentru obtinerea permisului de conducere

      Primul test este cel teoretic sau cum i se mai spune, sala. Acest test se da pe calculator de la data de 1 octombrie 2008 si acum include si intrebri din mecanica la categoriile A si B. Acest test contine 26 de intrebari si nu va fi cu nimic diferit fata de chestionarele facute de dumneavostra acasa sau la scoala. Toata pregatirea pentru acest test consta in citirea cu mare atentie a codului rutier si ordonanta de urgenta de aplicare a regulamentului . Acestea se gasesc in cursurile oferite de scoala de soferi dar si acasa daca aveti carti sau cautati online. De acolo puteti incepe sa faceti chestionare si cu cat mai multe cu atat mai bine. Nu va bazati niciodata pe noroc. Este in interesul tuturor sa cunosteti cat mai multe despre masina.

      Al doilea test este cel practic sau traseul. Acesta il puteti da imediat ce luati sala . Acesta consta in parcugerea unui traseu, veti avea un politist in dreapta dumneavoastra si un martor in spate pentru a asigura corectitudinea testului. Acest traseu este cel mai probabil unul obisnuit pentru politest dar asta nu inseamana ca de fiecare data cand repetati examenul veti avea aceleasi cerinte de urmat. Probabil va trebui sa faceti o parcare cu spatele sa treceti prin cateva giratorii,sa depasiti si sa opriti la cateva semne de STOP. Sunt un numar mare de probe pe care vi le poate da si de asemenea mai este factorul emotional. Nu se stie niciodata pe unde veti fi indemnati sa mergeti si acesta este un aspect important deoarece se va stii daca sunteti pregatiti pentru orice situatie.

 La scoala de soferi Drive School veti cunoaste tot timpul toate informatiile

      La scoala de soferi Drive School va ajutam cu mai multe informatii. De la taxe la legislatie si cum vor decurge cursurile. Acesta este doar o mica parte a notiunilor pe care trebuie sa le stiti. Cel mai important este sa va opriti din citit la un moment dat si sa incepeti partea practica. Sa asimilati informatiile si sa prindeti incredere nu doar in faptul ca deja cunoasteti regulile de circulatier dar si ca stiti sa le aplicati. Tuturor le este putin frica sa urce la volan pentru prima data, nu este ceva rar intalnit. Tot secretul consta in a cunoaste masina si a stii cativa pasi simpli. Sa porniti masina iar apoi sa plecati de pe loc usor si relaxati.

      Examenul practic il veti da pe masina pe care invatati sa conduceti deci nu va faceti griji in privinta schimbarilor. O data absolvita scoala de soferi tot ce mai trebuie facut este dosarul care dovedeste acest lucru impreuna cu cateva acte personale. Mergeti la politie cu el si de la absolvire scolii aveti la dispozitie un an sa luati examenul pentru permis.

 Pentru alte informatii dar si cum sa va inscrieti la aceasta scoala de soferi va asteptam pe site-ul nostru www.driveschool.ro.

DIRECTOR: Nicu Comandatu


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!