Peste 140 de tipuri de bere si cidru la Bucharest Craft Beer Festival

Publicat pe 17 August 2018
Bucharest Craft Beer Festival 2018 – Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC! Cei mai insemnati artizani berari din Romania, dar si din alte tari, vin la Bucharest Craft Beer Festival 2018 si isi asteapta oaspetii cu peste 140 de sortimente de beri si cidru, proaspete, gata de a fi savurate. Ei indeamna publicul sa testeze savoarea, aroma, buchetul, calitatile nutritive ale berilor create in micile lor intreprinderi si, bineinteles, sa se lase cuceriti de buna dispozitie care vine odata cu ineditele licori.

Berarii si cidrarii ce vor fi prezenti la aceasta editie a Bucharest Craft Beer Festival sunt pasionati, inovatori, independenti, nonconformisti si perseverenti. Manifesta toleranta zero la compromis si sunt creatori de bun gust atat la propriu, cat si la figurat. Berea si cidrul fabricate de ei pornesc de la ingrediente atent alese si combinate in cel mai mestesugit mod cu putinta. Asadar, la Bucharest Craft Beer Festival 2018 vor fi prezente urmatoarele micro-berarii:

AleSmith BREWING COMPANY (la standul BERERO.RO)

ALBEER (la standul Statia Rombeer)

AMISTAD BEER

AMON RA (la standul BERERO.RO)

ANAGRAM (la standul Three Happy Brewers)

ARTIZANII BERII

BERE A LA CLUJ

BERE BUCURESTI DE CARTIER (la standul The Beer Institute)

BERE CAZINO

BERETA TM

CAPRA NOASTRA – Bere Artizanala facuta in Iasi

CAROL BEER

CLINICA DE BERE (la standul The Beer Institute)

CSIKI SOR

DEAD MEN HOPS (la standul Three Happy Brewers)

Genesis – dry-hopped Lager

DERANJ

FOURPURE (la standul BERERO.RO)

GROUND ZERO BEER

HOP HOOLIGANS

HOPHEAD BREWING

KLAUSEN BURGER

KUTUMA

LABREWTORY (la standul Statia RomBeer)

MIKKELLER (la standul BERERO.RO)

NEMBER (la standul BERERO.RO)

NEMȚEANA

ONE BEER LATER

PATOS BEER

PLAN BEER

SAPTE COLINE (la standul The Beer Institute)

SIKARU

TENEMU (la standul Statia RomBeer)

THREE HAPPY BREWERS

URBAN BREWERY

WICKED BARREL (la standul BERERO.RO)

ZĂGANU

Line-up-ul de cidru este format din:

Cidru CLARKS 

HARVESTER Cider (la standul The Beer Institute)

Vorbim despre un eveniment dedicat bauturilor craft, asa ca nu avea cum sa lipseasca primul atelier de Cold Brew și Craft Soda din România, respective Kofi Ti. Acestia vor aduce la festival Cascara Lemonade, Nitro Coffee, Craft Tonic Water, Masala Chai, Cold Brew Tonic, Cold Brew Latte.

Insa surpriza festivalului, pentru iubitorii de bere craft, este ca festivalul va avea propria sa bere! “S-a muncit mult, s-a gustat si mai mult, iar in cele din urma am reusit, impreuna cu cel mai nou producator de bere artizanala de pe piata, sa facem berea festivalului. „Mai multe detalii in perioada urmatoare.” ne-a zis Dragos Gurarosie, unul dintre organizatorii evenimentului. 

Si pentru ca berea merge bine cu o mancare buna, la Bucharest Craft Beer Festival 2018 vom avea parte de bunatati gatite de Arrosticini, Camionetta, Duma’s Van, Maidan, Smokin’ Pig, Soho Fish&Chips, I,Bubble Waffle, Mrs. Lava, Puro & Bio.

Dupa cum berile artizanale si preparatele culinare se prezinta intr-o varietate de gusturi si arome, asa va fi si muzica din cadrul festivalului. Astfel, pe scena Bucharest Craft Beer Festival 2018 vor urca trupele B.U.G. Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details, DayDay, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii festivalului. Nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca spectrul de activitati disponibile in cadrul festivalului vor fi intregite prin organizarea unui targ de viniluri si amenajarea unui barber shop.

De asemenea, organizatorii Bucharest Craft Beer Festival 2018 au pregatit si o categorie specială de bilete, pentru cei care doresc o experienta all inclusive. Craft Beer Fan Ticket are pretul de 69 de lei si include:

  • acces de o zi, în oricare dintre cele trei zile de festival
  • 1 portie mancare la alegere, din meniul truck-urilor participante
  • 1 draught de bere BCBF
  • 1 cafea revigorantă
  • 1 voucher de 8% reducere la o comanda de pe Berero.ro
  • 1 voucher de 8% reducere la o sesiune de cumparaturi de la The Beer Institute

Atat Craft Beer Fan Ticket, cat si abonamentele si biletele obisnuite se pot cumpara de pe entertix.ro si iabilet.ro, preturile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi si 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele trei zile de festival.

Bucharest Craft Beer Festival 2018 este un eveniment organizat de Mixtopia Live, prezentat de LIDL, sponsorizat de Jameson si gustat de RADIO GUERRILLA.

Facebook: facebook.com/CraftBeerFestivalRomania

Web: craftbeerfestival.ro

RSVP:  facebook.com/events/2155502744694237

Domenii: Afaceri, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →