Peste 20 de milioane de femei s-au regăsit în videoclipul postat de Valerie Lungu pe Instagram

Publicat pe 20 Martie 2023
Valerie Lungu este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din România, care a reușit să cunoască succesul internațional prin pozele și videoclipurile postate pe Instagram și TikTok.

Cu multă atenție și dedicare, Valerie Lungu face videoclipuri cu mesaj care ajung să fie relevante pentru femeile din întreaga lume.

Unul dintre reel-urile postate pe Instagram a depășit 20 de milioane de vizualizări și reprezintă femeia independentă care nu mai caută validare de la un bărbat și care reușește prin forțele proprii să fie puternică.

Aici videoclip: https://www.instagram.com/reel/CmMtecKoUD5/

Despre materialul care a ajuns viral la nivel internațional, Valerie spune: “Daa, la o primă vedere este un videoclip amuzant, am stârnit multe reacții cu el, însă mesajul este unul mai profund. Mi-am dorit să transmit faptul că nu trebuie să ne lăsăm afectate de presiunea societății, să fim speriate de vârstă, de “ceea ce spune lumea”. Și să ne ascultăm mai mult vocea interioară, să fim independente, noi să fim prioritatea noastră nr. 1. Mă bucur să văd că munca mea este înțeleasă și apreciată de milioane de persoane din întreaga lume”.

Valerie Lungu continuă să călătorească în diferite colțuri ale lumii pentru a descoperi cele mai ofertante locuri pentru videoclipuri și poze, următoarele ei destinații sunt Los Angeles și Londra.

Domenii: New Media, Lifestyle

Storyfy

Agentie de PR

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!